Moda

2020 Kimono Modelleri

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran kimonolar bu sezon da oldukça tercih ediliyor. Bu yaz birçok marka kendi model kimonolarını piyasaya sürdü. Japon giysisi olarak bilinen kimono Türk tasarımcılarının da ilgisini çekmeye başladı. 2020 kimono modelleri farklı yaşlardaki bütün kadınlara hitap ediyor. Özellikle salaş görünümü seven bayanlar tercih edebilirler. Kimonoları sahilde bikini üzerine giyerek de kullanabilirsiniz.

Bu sene erkeklere de hitap eden gömlek tarzı kimonolar oldukça tercih ediliyor. Beyler kot pantolon ve spor ayakkabı ile kombinleyerek kimonoları tercih edebilirler. Özellikle spor saat ve güneş gözlüğü kullanarak çok farklı bir tarz oluşturabilirsiniz.

2020 Kimono Modelleri

Kimonolarda en çok tercih edilen renkler mavi ve yeşil tonları. Ancak kırmızı, sarı, beyaz gibi oldukça canlı renkler de tercih ediliyor. Genellikle kimonoların üzerinde çiçek gibi geleneksel işlemeler bulunur. Sade kimono modelleri bulmak biraz zor. Kimonolar genellikle işlemeli ve desenli olarak tercih ediliyor. Kimononun geleneksel görünümünü korumak için saçlarınızı topuz yapabilirsiniz. Kimonoların boy seçeneklerinin bulunması tarzınıza uygun bir model bulmanıza yardımcı olacaktır.

Kimonoları kolaylıkla gündelik yaşantınızda kullanabilirsiniz. Kot pantolon ve spor ayakkabılar ile kombinleyerek spor şık görünüme kavuşabilirsiniz. Şifon kesim kimonolar özellikle orta yaşlardaki bayanlar tarafından çokça tercih ediliyor. Sahile inerken üzerinize geçirmelik bir şeyler arıyorsanız şifon kesim kimonoları tercih edebilirsiniz.

Kimono modellerine göre fiyatları oldukça değişiklik gösterebilir. Ortalama olarak 50 TL’ye çok güzel bir kimono bulabilirsiniz. Kendinize şık bir kimono modeli arıyorsanız etnik detaylar taşıyan modelleri tercih edebilirsiniz. Çeşitli figür ve desenlerdeki kimonolar bu sene daha da popüler olmaya ve tercih edilmeye başladı. Günlük hayatınızda kimonoları tercih ederek kendinize farklı bir tarz oluşturabilirsiniz.

Kimonoları etek yerine pantolonlar ile kombinlemeniz gerekiyor. Bu sayede daha fit ve zayıf bir görünüm elde edebilirsiniz. Kilolu hanımlar kimono kullanarak fazla kilolarını saklayabilirler. Kimono ile etek tercih ettiğiniz taktirde daha kilolu bir görebilirsiniz. 2020 Kimono modelleri her yaştan her kesimden herkese hitap ediyor. Özellikle yeşil renkteki kimonolar oldukça genç görünmenizi sağlayacak.

Modamodel

ModaModel.net, moda denildiğinde akla gelen tüm giyim, kuşam ve aksesuarlar hakkında ziyaretçilerine bilgi vermektedir.

Leave a Comment
Share
Published by
Modamodel

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

2 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

3 hafta ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

3 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago