Categories: Moda

2019-2020 Sonbahar – Kış Bayan Çizme Trendleri

Neredeyse kış geldi diyebiliriz artık. Ne de olsa sonbahar bitmek üzere. Kış gelmeden önce hazırlıklara başlamalıyız. Yaz, kış demeden her zaman bayanların ilgisini çeken ayakkabılar çoğu zaman günün kurtarıcısıdırlar. Durum böyleyken bizler de 2019-2020 kış döneminin çizme ve bot trendlerine bir göz atalım istedik.

2019-2020 Sonbahar – Kış bayan çizme modellerinde özellikle kadife botlar ön planda. Kadife eski popülerliğini tekrardan geri kazanmışa benziyor çünkü gerçekten de bu yıl oldukça fazla karşımıza çıkacak.

Geçen yıla göre bu yıl daha fazla ışıltılı ve göz alıcı modeller karşımıza çıkıyor. Ayrıca bu yıl sıkça kalın topuklu ayakkabılar göreceğiz.

Ben ışıltılı şeylerden hoşlanmam, sadelikten vazgeçemem, rahatlık benim için en önemlisi diyenler içinse geçen yıllarda olduğu gibi birbirinden güzel, hoş ve kibar kış dönemi ayakkabıları mevcut.
Şimdi hep birlikte 2019-2020 kış dönemi ayakkabı trendlerini inceleyelim.

2019-2020 Kışlık Ayakkabı Trendleri

Kadife Çizmeler

Kadifeyi 2019 yılında birçok şeyde gördük. 2020’de de kadifeyi giysilerden ayakkabıya her yerde görmeye devam edeceğiz.
Kadife ayakkabılar kışın oldukça konforlu ayrıca görünüş itibarıyla da oldukça şık duruyor. Çeşitli renklerde bulunan kadife ayakkabılardan her bütçeye ve zevke uygun oldukça şık modeller var.

Parıldayan Modeller

Çoğu kişi, parlak, kendini çok fazla gösteren ayakkabıları tercih etmiyor. Ancak bu yıl oldukça fazla ilgi gören modellerden biri, uzun ve gösterişli ayakkabılar. Eğer bulunduğunuz ortamlarda gözlerin üzerinizde olmasını istiyorsanız bu tarz modeller tam size göre!

Geleneksel Desenli Modeller

Özellikle bu yıl çantalarda ve giysilerde çok fazla gördüğümüz geleneksel desenlerle işlenmiş ürünler oldukça fazla. Bu desenleri artık ayakkabılarda da sıkça göreceğiz. Desenler ayakkabıya oldukça özel, şık bir hava katıyor. Kışın genelde soluk ve sade giyinenler için bu modeldeki ayakkabılar tam bir kurtarıcı niteliğinde.

Deri Ayakkabılar

Yıllar geçse de vazgeçilmezlerden olan deri ayakkabıların artık neredeyse her rengini ve modelini bulmak mümkün. Her şey ile uyumlu, rahat, şık ve fiyat bakımından uygun olduğu için deri ayakkabılar hala vazgeçemediklerimiz arasında.

Uzun Çizmeler

Uzun çizmeler de yıllar geçse de eskimeyenlerden. Özellikle uzun ve deri uzun çizmeler revaçta. Eğer uzun ve güzel bacaklarınız varsa mutlaka tercih edecekleriniz arasına uzun çizmeleri eklemeyi unutmayın.

Tüylü Çizmeler

Gençler arasında yaygın olan tüylü çizmeleri, bu yıl yine çok tercih edilenler arasında görüyoruz. Hem görünüşleri hem de rahatlıkları açısından oldukça popüler.

Zımbalı Bot

Uzun ve kısa modelleri de olan zımbalı botlar aynı anda şık, klasik ve spor görünmek isteyenler için çok ideal. Oldukça yaygın olan zımbalı botların farklı renklerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

İpli Çizmeler

Bu yıl hem renkli hem de ipli çizmeler oldukça beğeniliyor. Rahat ve şık bir modele sahip olan bu çizmeler şimdiden çok fazla ilgi göreceğe benziyor.

Püsküllü Botlar

Püsküllü botlar şirin görünüşü ve rahatlığıyla her yıl çok ilgi görüyor. Fotoğraftaki modelin hem rengi, hem de deri ve süet olması bakımından oldukça kibar görünüyor.

Modamodel

ModaModel.net, moda denildiğinde akla gelen tüm giyim, kuşam ve aksesuarlar hakkında ziyaretçilerine bilgi vermektedir.

Leave a Comment
Share
Published by
Modamodel

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago