Categories: Moda

2019-2020 Sonbahar – Kış Çanta Modelleri

Çantalar ister parti ister gündelik kullanım olsun, size eşlik eden rahat ve kullanışlı aksesuarlardır. 2019-2020 Sonbahar – Kış Çanta modasının vazgeçilmezlerinden olan çantalara gelin bir göz atalım.

2019-2020 Sonbahar-Kış Çanta Modelleri

Olağan Üstü şekiller

Bu sezon hayvan, kutu, gezegen gibi farklı şekillerdeki çantalar karşımıza çıkıyor. Bu çantalar bazı insanlara farklı gelebilir ama orijinallik ve olağanüstülük bu modanın atasözü. Chanel, Cushnie et Ochs, Dolce & Gabbana, Eudon Choi, Gabriela Hearst, Moschino, Chanel gibi ünlü markaların bu sezon ki ürünlerinde bu tür detayları bulabilirsiniz.

Zincir Veya Metal Detaylı Çantalar

Gündelik hayata biraz daha şıklık katmak istiyorsanız, zincir detaylı veya metal tokalı çantalar tam size göre. Zincir detay günlük hayata göre biraz abartı görünebilir ama çantanın yapısı ve görünüşünüz ile birlikte bu şekilde olan küçük bir çanta sizi tamamıyla şık gösterebilir.

Sırt Çantaları

Spor tarzından ve rahatlığından ödün vermek istemeyen insanların tercih ettiği sırt çantaları bu sezon da trendler arasında. Sırt çantalarında genelde sonbahar renkleri kullanılmış. Sade, parlak, çocuksu istenilen modelde sırt çantaları bulabilmek mümkün. Ayrıca eskitilmiş bir havası da var. Anya Hindmarch, Chanel, Jeremy Scott, Louis Vuitton, Moncler Gamme Rouge, Moschino gibi markalarda sezon çantaları arasında sırt çantalarına yer vermiş.

Küçük El Çantaları

Küçük el çantaları nereye giderseniz gidin size eşlik edebilecek aksesuarlardan biridir. Farklı modellerde ve tarzlarda olan bu çantalar son zamanlarda çok moda ve bu sezonun incilerinden biri. Küçük para cüzdanlarına benzeyen bu çantaları çeşitli aksesuarlarla süsleyerek, gidilecek ortamlara renk katabilirsiniz. Tasarlanan bazı modellerde çanta katmanlarına ayrılabiliyor. Bazı modellerde ise eski dönemlerin tasarımları ve renkleri hakim. Fendi, Dolce & Gabbana, Christian Dior gibi markalarda bu tür çantalara rastlayabilirsiniz.

Kısa Saplı Çantalar

Kısa saplı çantalar bu sezonun önemli diğer bir noktası. Gündelik, spor, davet, parti gibi her duruma, her yere uygun kısa saplı bir çanta bulabilirsiniz. Ama bu sezonun kısa saplı çantaları biraz daha Retro tarzı. Tasarımlara baktığımızda, bu çantalarda çok çeşitli şekilleri ve boyutlara rastlamak mümkün. Yılan derisinin kullanıldığı, farklı metal ayrıntıların olduğu, boyutunun alışveriş çantasına kadar ulaştığı veya küçük ve hafifliği göz alan kısa saplı çantaları bu sezonda çokça görebilirsiniz.

Torba Çantalar

Torba tarzı çantalar bu sezonun şık modellerinden biri. Size hem kadınsılık hem de çantanın tarzına göre bir şıklık katacaktır. Alexander Wang, Dion Lee, Stella McCartney gibi tasarımcılar bize torba tarzı çanta ile ilgili tasarımlar sunuyor.

Kürklü Çantalar

2019-2020 Sonbahar-Kış sezonunda içinizi ısıtacak kürklü çantalar sizi bekliyor. Bu çantalar da sezon renkleri tercih edilmiş. Gideceğiniz yere uygun seçeceğiniz bu çantalar sizi insanlara daha sıcak ve kadınsı hissettirebilir. Sonbahar-Kış şıklığınızı çeşitli boyutlardaki kürklü çantalarla tamamlayabilirsiniz!

Modamodel

ModaModel.net, moda denildiğinde akla gelen tüm giyim, kuşam ve aksesuarlar hakkında ziyaretçilerine bilgi vermektedir.

Leave a Comment
Share
Published by
Modamodel

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago