Güzellik

2020 Gala Kombin ve Kıyafetleri

Gala Kombin i oluşturmak her zaman zor ve zaman alıcıdır. Farklı ve değişik kombinler yaratırken aynı zamanda şık ve göz alıcı olmak istenir. Bu nedenle de giyime özen gösterip en uygun kombinlerin yapılması için birçok deneme yapılır. Bu sezon gala için kombin önerisi olarak blazer ceketleri ön plana çıkarmamız söz konusu. Bu blazer modası 2020’da adından çok bahsettiren bir trend. Birçok kişinin kadın erkek yaşlı genç demeden kullandığı modelleri içinde bulunduran blazer şıklığı sizi de saracak.

Gala Kombin lerinde şık olmak tamamen sizin elinizde. Tişört ve jeanlerle kominleyerek kullanılabilen daha çok spor kombinlerde karşımıza çıkan blazerları bu defa  tişört deri şort ve beline takılan kemerle kombinleyip altına yüksek topuk stiletto ile tamamlayarak galaya hazır hale gelebilirsiniz. Son zamanların en gözde nötr tonu olan deve tüyü rengi, siyah ve beyaz ile hoş bir uyum yakalarken çok parlak renklerle de göz alıcı bir kontrast yaratmak da sizin elinizde.

Elbise modelleri için farklı desenli ve abiye modeller bulunsa da gala için kırmızı olmazsa olmazlar arasında yer alır. Kırmızı streç askılı mini elbise fiziği iyi olan hanımlar için oldukça iyi ve seksi bir seçenek olarak karşımıza gelir. Bantlı, topuklu sandaletler ve oldukça doğal bir makyaj ile güzel ama bir o kadar da hoş bir tamamlayıcı olarak düşünülebilir.

2020 Gala Kombin Önerileri

Gala kombini önerilerinde aynı zamanda bir de klasikler yer alır. Nedir peki klasikler? Aslıda aklınıza ilk gelen kalem etek ise doğru tahmin. Bu dönem klasik modeller dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor. Farklı ve şık modellerle güzel bir bluz ya da gömleklerle kombin yapılabilir. Fazla geleneksel durmasını istemiyorsanız ceket giymeyip gömleğin de kollarını kıvırarak hoş bir görüntü yaratılabilir.

Beyaz gömlekler her zaman resmi alanlarda kullanıldığı için daha çok resmi kombinlerde kullanılır gibi algı oluşsa da beyaz gömlek altına payetli mini bir şort tercih edip yine stiletto ya da tek bant ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz.

Modamodel

ModaModel.net, moda denildiğinde akla gelen tüm giyim, kuşam ve aksesuarlar hakkında ziyaretçilerine bilgi vermektedir.

Leave a Comment
Share
Published by
Modamodel

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago