Yeni bir hayatın ilk gününde, o önemli ve güzel günde, tüm gözlerin üzerinizdeyken giyeceğiniz o eşsiz ve güzel gelinlikler oldukça önemlidir. Her gelin zevkine ve kişiliğine göre pek çok farklı tarzda gelinlik tercihi ile bu önemli ve unutulmaz günlerini kutlamak ister. Bu yıl kış ayında yapılacak düğünlerde gelinlerimizin giyebileceği birbirinden güzel gelinlik modelini sizler için derledik ve bir araya getirdik. İşte 2020 yılında Kış Gelinlik Modelleri karşınızdalar.

Ayrıksı kollardan gelinlik modelleri; Düşük omuzlu gelinliklerin bir başka hali olan bu modelde omuzlar ortada görünmekte ve kol parçaları ayrı durmakta. Bu şekilde yeni bir tasarım ortaya çıkmış oluyor. Pantolonlar ile Gelinlik Kış Modelleri gelinlikler arasında yer almaya başlayan pantolon takımlar güçlü bir imajı desteklercesine duruyor. Smokinler, kabarık omuzlu ceketler, yüksek belli pantolonlar bu gelinliklerin ana özellikleri olarak görünüyor.

Kış Gelinlik Modası 2020

Parçalar ve katlardan gelinlik modelleri; Parçalı gelinlikler bu yıl geri geliyor. Gelinliklerde farklı parçaların bir arada kullanıldığı bu modellerde daha özgür bir tarz ortaya çıkıyor. Streç üstler veya bol kısa üstler, uzun etekler, extra bir ceket bu modellerde görebilecekleriniz arasındadır.

Pelerinli gelinlik modelleri; Pelerinler gelinliklerin vazgeçilmeyen parçalarından birisi olarak görünmektedir. Daha fazla göze hitap eden işlemeler ile güzel bir görünümü olan bu gelinler son zamanlarda sıkça görülmekteler.

Doğadan ilham alan işlemeli gelinlik modelleri; Güzel yaprak motifleri, çiçek motifine dönüştürülmüş renkli boncuklar ve taşların olduğu gelinliklerin olduğu yeni bir sezon bu yıl gelinliklerde görülecek. Kış için pek farklı dursada kış mevsiminde baharı isteyenler için birebir bir tercih olabilirler.

70’ler anvelop kesim gelinlik modelleri; 70’ler modası giysilerde olduğu kadar gelinliklerde de görülmeye başladı. Zarif, rahat ve kışkırtıcı görüntüleriyle anvelop kesim gelinlik modelleri döneminde kadın vücudunu en iyi gösteren model olarak kış döneminde evlenecekler için farklı ve güzel bir alternatif seçenektir.

Havalı kemerli gelinlik modelleri; Gelinliklerde beli ortaya çıkarmanın farklı bir yolu olarak bulunan kemerler ile ona eşlik eden küçük çantalar gelinliğin şıklığına şıklık katmaktadır.

 

Modamodel

ModaModel.net, moda denildiğinde akla gelen tüm giyim, kuşam ve aksesuarlar hakkında ziyaretçilerine bilgi vermektedir.

Leave a Comment
Share
Published by
Modamodel

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago