Moda

2020 Puma Eşofman Modelleri

Birçok markada bulunun Eşofman Modelleri rahatlığı seven hanımlar ve beyler için oldukça sık kullanılan modellerden biridir. Birbirinden şık modellerin olduğu ve günlük giyim dışında sürekli kullanılmak istenecek birçok model bulunuyor. Takım halinde olanlar dışında tek parçalar olarak da bulunan ve özellikle internet mağazalarında çok uygun fiyatlarla bulmak ve almak mümkündür diyebiliriz.

Eşofman Modelleri nde 2020 sezonunda hanımlara hitap eden modellerin daha çok olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü son üretilen tasarımlar hem evde giyilebilecek türden eşofmanlar olduğu kadar hem de dışarıda rahatlıkla tercih edebileceğiniz şekilde hazırlanıyor. Erkek ve bayan eşofman modellerinde çok fazla çeşit olması alış veriş tutkunları için adeta kaçınılmaz bir şans olarak değerlendirilebilir. Eşofman takımlarına bakıldığı zaman bayan tarafında daha çok taytlarla tamamlanırlar. Bu da rahat bir kullanım kolaylığına olanak tanır.

Yaz kış ve bahar aylarında dört mevsim rahatça giyebileceğiniz en moda ve en trend eşofman takımları arasında yer alan Puma, sadece eşofmanda değil birçok üründe severek kullanılıyor. Fiyat olarak 150 ₺’den başlayan modeller arasından tarza uygun olanları bulmak çok kolay olmayabilir. Çünkü farklı ve şık birçok modelin bulunduğu eşofmanlarda erkekler için kapüşonlu modeller sıklıkla kullanılanlar arasındadır.

Puma Eşofman Modası 2020

2020 sezonunda kadınlar ve erkekler için üretilen koleksiyonda heyecan verici çizgiler ve rahat kullanım vaat ediyor.

Kadın koleksiyonu, PUMA’nın 7 mm çizgili ikonik Track ceketinden esinlenilerek üretilen bir T7 palto ceket ve pantalon takımını ayrıyeten bir de T7 Tulumu içeriyor. Erkek koleksiyonunda ise dar kesimli bir eşofman üstü ve eşofman takımının yanı sıra logolu bir tişörtü barındırıyor. Spor ve şık giyimin buluştuğu bu stil; koleksiyonda yer alan sırt çantası, omuz çantası ve özel beyzbol şapkasıyla tamamlanıyor. Bu tarz bir kombin hanımların da beylerin de ilgisini çektiği için sadece günlük kullanımda değil diğer zamanlarda da kullanılma ihtiyacı yaratıyor.

Renklerde siyahların sık sık yer aldığını görmek mümkündür. Fosforlu tonların yer aldığı modeller bu sezon göz kamaştıracak bir etki yaratıyor.

 

Modamodel

ModaModel.net, moda denildiğinde akla gelen tüm giyim, kuşam ve aksesuarlar hakkında ziyaretçilerine bilgi vermektedir.

Leave a Comment
Share
Published by
Modamodel

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago