Moda

2020 Saç Trendleri

Kısa saçlar 2020 Saç Trendleri arasında yer alan saç modelleri arasında yer alıyor bu sezon. Kısa katlı saçlarda pixie modeli kısa ve erkek tipi saç kesimine sahip olan bu modelde saç aralarında küçük katlar saçınızı o erkek tipi kesimden ayırarak aradığınız güzel tarzı ortaya çıkaracaktır. Genellikle yüzü küçük kadınlara daha çok yakışan bu saç kesimini erkek modelinden ayıran bir diğer etken ise saçınızın rengidir ki bu tamamen kişiye özel kalmaktadır. Kısa saç modelleri arasında yer alan birçok kesim şekli var. Bu modeller kıvırcık saçlı hanımlar tarafından da son dönemde kullanılan modellerdendir. En çok tercih edilenlerden biri kısa küt saç kesimi; yüzünüz küçük ise aradığınız model bu olabilir çünkü yüzünüzü çok iyi bir şekilde bu model ile ortaya çıkarabilirsiniz.

2020 Saç Trendleri faklı modelleri içine katarak aynı zamanda farklı saç renklerini de beraberinde getiriyor. Kıvırcık saçlar için bu sene hacimli buklelerin ön panda olduğunu söylemek gerek. Kabarık ve yoğun saçların olduğu sık bir modeldir. İnce ve hacimli buklelerin olduğu çok şık kıvırcık saçları denemek isteyebilirsiniz.

Önleri hareketli kısa saç modeli de bu sezonun en tercih edilen modellerinden birisi. Çene hizasında önlerde katları bulunan hareketli kısa saç modellerinden birisi. Saçınızı yıkayıp köpükle biraz şekil verdikten sonra saçınız dışarı çıkmak için hazır olacak. Bu saç modelini kıvırcık saçlı modellere de kolaylıkla uygulayabilir hatta farklı bir hava da yaratabilirsiniz.

Saç Modası 2020

Eski dönem saç modelleri revaçta olduğu için aslında cool bir görüntü elde etmeyi sağlıyor. Bu modeller her hanımın merak ettiği ancak deneme cesaretinde bulunamadığı modellerden olarak karşımıza geliyor. Çünkü çok fazla kısa saç modelleri içinde barındıran eski dönem saç modelleri günümüzde uzun saça önem veren hanımlar için oldukça cesur bir davranış gerektiriyor.

Uzun saçlar için ise artık daha doğal görünümler kendi şekline bırakılmış uçuş uçuş saçlar 2020 sezonunda trend oluyor. Aynı zamanda yine örgü modelleri olmazsa olmazlar arasında. Ancak onlar da daha salaş bir tarzda kullanılıyor.

 

 

 

Modamodel

ModaModel.net, moda denildiğinde akla gelen tüm giyim, kuşam ve aksesuarlar hakkında ziyaretçilerine bilgi vermektedir.

Leave a Comment
Share
Published by
Modamodel

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago