Moda

2020 SefaMerve Tunik Modelleri

Tesettür modası içerisine son yıllarda dahil olmuş bir parça olan tunikler hem kullanışlı olması hem de zarif bir görünüm oluşturması nedeniyle tesettürlü hanımların tercihleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Kumaş ve renk farklılıkları ile hem yaz hem de kış mevsimlerinde tercih edilebilen tesettür tunikler birbirinden farklı renk ve modellerle geniş bir giyim alternatifi oluşturuyor. SefaMerve Tunik Modelleri farklı tasarımları ve rahat kullanımı ile kapalı hanımların gözdesi olmuş durumda. Farklı ve yeni modelleri ile gün geçtikçe kullanıma uygun ve yeni tasarımları ile daha da beğeniliyor.

SefaMerve Tunik Modelleri içerisinde öne çıkan modellerin başında yarasa kol olarak adlandırılabilen geniş bir kesimi olan ve salaş bir tarz yaratmanızı sağlayan tuniklerdir. Lacivert, gri, su yeşili gibi yaz ile uyumlu renkleri yine açık kot pantolonlarla ve açık renk keten pantolonlarla kullanabilirsiniz. Öne çıkan bir diğer spor tunik modeli ise uzun gömlek tarzı tuniklerdir. Bu tunik modellerini de tasarımına göre oldukça şık ve rahat bir görünüm elde etmenizi sağlamaktadır.

Açık mavi, sarı, pembe, haki yeşili gibi renkleri oldukça hoş bir görünüm elde etmenizi sağlamaktadır. Bu gömlek tarzı uzun tuniklerin kare desenli olanları da hem zarif hem de spor bir tarz elde etmenizi sağlamaktadır.

Tunik Modası 2020

Klasik tunik modelleri gerek desenleri gerekse tunikler üzerindeki işlemeleri ile daha çok misafirliklerde ya da özel davetlerde kullanacağınız modellerdir. Kollarında ve omuzlarında dantel güpür işlemeleri bulunan ve gösterişli bir tasarımı olan tunikler klasik tarzda özel tuniklerdir. Altına siyah renkte kumaş pantolon ve topuklu ayakkabı ile harika bir kombin imkânı tanıyan modellerdir.

Geleneksel tunik modası son dönemlerin yeni yeni gündeme getirdiği modeller arasında yer alır. Özellikle farklı renklerin yer aldığı modeller dikkatleri çeken modeller arasında yer alıyor. Rengârenk çiçekli kumaşlardan dikilmiş tuniklerin dışında düz renk modellerin de yer aldığı ancak daha solgun ya da pastel tonların hakimiyetinin bulunduğu modeller de dikkat çekiyor. Etnik detay işlemeli eşarplarla bu modelleri kombinleyebilirsiniz.

 

Modamodel

ModaModel.net, moda denildiğinde akla gelen tüm giyim, kuşam ve aksesuarlar hakkında ziyaretçilerine bilgi vermektedir.

Leave a Comment
Share
Published by
Modamodel

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago