Moda

2020 Sonbahar Giyim Önerileri

Havaların soğuk olması ve sonbahara doğru sıcaklık farkının iyice açılması ile giyim alanında kıyafetlerde gözle görülür şekilde farklılıklar oluyor. Bu nedenle Sonabahar Giyim kombinlerinde de etkili oluyor. Hem günlük hem de şık giyim için farklı alanlarda birçok kombin sonbahar için çok şık modeller yaratabiliyor. İpek ve kadifeye sonbahar podyumlarından gelen en yeni rakip ise deri diyebiliriz. Bu nedenle birçok parçada deri detaylara ya da modellere yer verilebilir. Hollywood’un Western filmlerinden ilham alınarak tasarlanan kovboy stilleri, dikkat çeken modeller arasında yer alıyor.

Sonbahar Giyim önerilerinde kahve turuncu tonları arasındaki geçiş tonlarının kullanıldığı modeller çok fazla yer aldığından bu sezonda da rahatlıkla kullanılabilir. Ton geçişlerinin yer aldığı kombinler çok şık bir görüntü elde etmeye de yardımcı olur. Sonbaharda kombinlerin tamamlayıcı parçaları arasında Oxford ve loafer ayakkabı modelleri yer alır. Kombinlerin tamamlayıcıları trençlkotlar da diğer seçenekler arasında yer alıyor. Krem veya bej tonlarını ağırlık verildiği modellerde farklı renler dikkatleri çekiyor. Yeni sezonda farklı modeller ve renkleri ile trençkotlar kurtarıcı olacağa benziyor.

2020 Sonbahar Modası

Son birkaç senedir moda dünyasında çok sık gördüğümüz çiçek desenleri özellikle sonbaharda tercih ediliyor. Turuncu ve kırmızı tonlarındaki kıyafetleri tercih edebilirsiniz. Hatta minik çiçek desenlerinin kullanılabileceği etekler sonbaharda sıklıkla karşımıza gelecek.

Bu sezon deri parçalarda bordo ve koyu kırmızı renkleri çok fazla karşımıza gelecek. Deri elbiseler ve etekler ofis şıklığını yakalama anlamında oldukça faydalı olacak. Bu modelleri çizmelerle ya da botlarla kombinlemek de çok şık bir görüntü yaratacak. Suni yumuşak deri parçaları günlük olarak buralarda tercih edebilirsiniz.

Hareketli ya da ışıltılı parçalar sıradan görünümünüzü farklılaştırıp daha modern bir tarza sahip olmanıza yardımcı olur. Bu nedenle bu tarz kombinlere daha çok yer vererek hoş bir görünüme sahip olmak mümkündür. Eğer düz sade bir kombin yarattıysanız ayakkabı ya da çanta gibi aksesuarlarınızda farklı hareketlere ya da sert renk geçişlerine yer vererek kombinleri daha farklı bir hava içerisine sokabilirsiniz.

Modamodel

ModaModel.net, moda denildiğinde akla gelen tüm giyim, kuşam ve aksesuarlar hakkında ziyaretçilerine bilgi vermektedir.

Leave a Comment
Share
Published by
Modamodel

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago