Moda

2020 Sonbahar Modası Trendleri

Yaza uzun bir ara verdiğimiz şu dönemde sonbahar ve kış giyiminin ön planda olduğunun farkındayız. Bu nedenle sonbahar aylarında kullanılan giyim ürünlerinin kış aylarına da taşındığını görmek mümkündür. Hayvan derisi desenlerinin sıklıkla kullanıldığı 2020 Sonbahar Modası hanımlar için gösterişli bir sezon olacak. Leopar, kaplan ve zebra desenlerinin bu anlamda sonbahar sezonunda çok sık rastlanan desenler arasında yer alacak. Sonbahar mevsiminin başlarının sıcak olması nedeni ile daha ince modeller tercih edilir. Hatta ilk zamanlarda ir süre sandaletlere bile yer verilebilir.

Sonbahar Modası birçok farklı trende ev sahipliği yapacak 2020 sezonunda. Kat kat giyinme kış aylarında ev hali olarak herkesin yaptığı bir giyinme şeklidir. Bu tarz artık yeni bir trend yaratmak amacı ile kullanılmaya başlanacak. Soğuk günlerde kat kat giyinmeyi bir sanata dönüşecek diyebiliriz. Bu nedenle önümüzdeki sezonda böyle bir durumla karşılaştığınızda hazır olun! Kıyafetlerin üzerine ya da altına eklenecek.

Batılı kovboy çizmeleri de Hollywood filmlerinden esinlenerek tasarlanan botlar sonbahar sezonunda kullanılmaya devam edecek. Aynı zamanda kış sezonunda kullanılmaya devam eden modeller arasında yer alır. Farklı tasarımların yer aldığı kovboy çizmeleri aynı zamanda ünlüler tarafından da severek kullanılan beğenilen ve hatta tasarımları yapılan çizme – bot kategorisinde yer alıyor.

Sonbahar Modası 2020

Sonbahar sarı, kırmızı, turuncu renklerinin hemen hemen her tonunun kullanıldığı modellerle bilinen mevsimdir. Sonbaharda bu renk tonlarını kullanarak farklı kombinler yaratmak mümkündür. Trençkotlar her zaman olduğu gibi bu sezonda da dikkatleri üzerine toplayacak. Bu nedenle de farklı modellerde ve renklerde trençkotlar dikkat toplayan modeller arasında yer alıyor.

Birkaç sezondur görmeye alışık olduğumuz çiçek desenleri, yeni sezonda da hakimiyetini sürdürecek. Elbise ve eteklerde çok fazla yer alan ve artık birçok giyim ürününde de kullanılan çiçek figürleri ve desenleri hanımlar tarafından severek kullanılıyor. 2018 sonlarında kullanılmaya başlayan ve dikkat çeken ekoseli modeller ceketlerin vazgeçilmezleri arasındadır. Gardıropların her zaman en kurtarıcı parçalarından biri olan bu kumaş 2020 sonbaharında da göz kamaştıracak.

 

Modamodel

ModaModel.net, moda denildiğinde akla gelen tüm giyim, kuşam ve aksesuarlar hakkında ziyaretçilerine bilgi vermektedir.

Leave a Comment
Share
Published by
Modamodel

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago