Moda

2020 Uzun Etek Modelleri

Uzun Etek modelleri birçok kadın tarafından severek kullanılıyor. Bu nedenle kombin seçenekleri de artıyor. Aslında 2020 yaz sezonunda tiril tiril kumaşlarla spor ayakkabı ve tişörtlerle kombinlenerek hayatımıza giren uzun etekler kısa zamanda birçok kadının kurtarıcısı haline geldi ve birçok kişi için sevilen kombinler arasında yer alıyor. Farklı renkleri ve modelleri bulunan uzun eteklerde pileli modeller de dikkat çekenler arasında yer alıyor.

Kış aylarında Uzun Etek modası yaz aylarında olduğu gibi kullanılmıyor. Bu yüzden daha kalın kumaşlardan olan dar kesimli modeller dışında, aynı zamanda kadife, parlak kumaşlardan olan pileli modeller kullanılıyor.  60’lı ve 70’li yılların çeşitli dokunuşlarından esinlenerek ortaya düz ve karmaşık desenli tasarımlar 2018 yaz sezonundan itibaren gündemde. Sokak stiline kolayca uyarlanabilen uzun etekler, rahatlığının yanı sıra şık bir görüntü de yaratıyor.

Birçok parça ile de kombinlenebilen modeller arasında olması kullanım kolaylığını da arttırır. Aynı zamanda gece şıklığına da uyarlanabilen uzun etekler, uzun kollu gömlek, clutch çanta ve topuklu ayakkabılarla kombinlendiği zaman istenen şıklığı yakalamak da mümkün hale gelecektir.

Uzun Etek Kombinleri 2020

Uzun etekleri kombinlemede stil yaratmak tamamen sizlerin hayal gücüne kalmış durumda. Bu nedenle de uzun etekleri ve kombinleri hem günlük kullanım için hem de gece kullanmak mümkün hale gelir. Bununla birlikte uzun etek giymek çoğu zaman birazcık zor ve karmaşık olabilir. Kombinlerken sıkıntılar yaratabilir. Bu nedenle uzun etekleri kombinlerken dikkat edilmesi gereken bazı durumlar vardır.

Uzun boylu hanımlar için uzun etekler biçilmiş kaftandır. Ama kısa boylu hanımlar için aynı şeyler pek de geçerli değil. Fakat tüm vücut tipleri içinde uygun kombinler de yapılabilir.

Uzun boylu hanımların şanssız oldukları durumlar da var elbette ki. Çok uzun boylu biri iseniz ayaklarınızı gizlemek ve görünüşünüzü düzleştirmek için etek uzunluğunu kullanmalısınız. Kısa bir bayansanız etek uzunluğu bileğinizin üst kısmından birkaç santim noktada olmalıdır. Karın bölgesinde yağlanma olan hanımlar için de etek kullanılacaksa üst kombini için uygun bir seçenek tercih edilmelidir.

Modamodel

ModaModel.net, moda denildiğinde akla gelen tüm giyim, kuşam ve aksesuarlar hakkında ziyaretçilerine bilgi vermektedir.

Leave a Comment
Share
Published by
Modamodel

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago