Moda

2020 Yaz Kombin Önerileri

Yaz sezonunda favori kıyafetleri kullanmak ve sürekli kombinler yapmak istenir. Bu nedenle birçok yaz kıyafetleri çok sevilerek giyilir ve kombinlenir. Yaz Kombin leri genellikle cıvıl cıvıl ve renkli modellerden oluşuyor. Kombinlemelerde de bunlara yer verilip farklı alanlarda güzel giyim önerileri karşımıza gelebiliyor. Sıcak günlerde lk önce bluzlar ve şortlar dikkatimizi çekiyor. Salaş bluzlar, tişörtler, kot ya da keten şortlarla harika görünüyor. Renk uyumuna ve kalabalık görünmemesine özen gösterildiği takdirde şık olmak oldukça kolay bir durum gibi duruyor.

Tek parça olan yaz elbiseleri ise her kadnın gözdesi. Hem kolay kombinlenebilmesi hem çok rahat olması hem de çok şık bir görünüme sahip olması sayesinde Yaz Kombin i yapmakta en çok rahatlık sağlayan parçalardan biridir. Sıkmayan, dökümlü, rahat kumaşlardan üretilen renkli, desenli ve cıvıl cıvıl elbiseler çok şık bir görüntü veriyor. Desenli elbiseler kısa ya da uzun da olsa fark etmeksizin yaz sıcakları için harika bir seçim. Olarak karşımıza gelir.

Yaz kombinleri bazı zamanlar için farklı mevsimlerde de kullanılabilir. Örneğin sonbahar ve ilkbahar tam da bu kombinlerin kullanılabileceği mevsimler arasında yer alır. Son zamanlarda çok fazla kullanılan modeller arasında olan crop top bluz modelleri sonbaharda salaş uzun hırkalar ile tamamlamak münkündür.

Yaz Kıyafetleri 2020

Kombinleme yaparken yaz mevsiminde özellikle bazı kıyafetlerin çoğu güz mevsiminde de tercih edilebilecek niteliktedir. Çünkü birçok model gardıroptaki diğer birçok model ile kombinlenebilecek modeller arasında olduğu için kolayca uyum sağlanarak sonbahar sezonunda da severek kullanılan kıyafetler arasında yazlık giysileri kullanarak kıyafeti tamamlamak mümkün hale gelir.

Kombinlerde kişinin kendi vücut ölçülerine hakim olması gerekir. Bu nedenle de kusurları ya da dezavantajlar olarak nitelendirilebilecek durumları kapatacak türden kombinlemeler yapmak gerekir. Örneğin henüz selülitlerden kurtulamamışsanız, şort boyunuzu ya da etek boyunuzu maxi mini olacak şekilde seçmemek gerekir. Yine göğüs dekoltesi için biraz küçük olan bedenler hoş bir görüntü sağlamayabilir. Bu gibi durumlara dikkat etmek gerekir. Farklı kombinler yaratarak kendi modanızı yaratmak sizin elinizde!

Modamodel

ModaModel.net, moda denildiğinde akla gelen tüm giyim, kuşam ve aksesuarlar hakkında ziyaretçilerine bilgi vermektedir.

Leave a Comment
Share
Published by
Modamodel

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago