Moda

2020 Abiye Modelleri

Abiye Modelleri hanımların şık görünmek için birçok alanda kullandıkları parçalar arasında yer alır. Bunlar daha çok davetlerde kullanılan kıyafetlerdir. Düğün, nişan ya da bazen toplantı gibi birçok davette ve törende abiye kıyafetler sıklıkla kullanılmaktadır. Hem elbise hem tulum hem de ceket – pantolon / etek modelleri ile birçok alanda kullanıma olanak sağlayarak farklı formlarda hanımların karşısına gelir. Bu anlamda birçok abiye modeli hanımların beğenisine sunuluyor.

Abiye Elbise Modelleri nde bu sene uzun modeller ön planda ve kesinlikle çok fazla tercih edilecek. 2020 sezonunun sonlarına doğru birçok modelde uzun formları da trend olmaya başlamıştı. Bu nedenle de gelecek sezonda uzun modeller ve yırtmaçlı modeller ön planda olacak. Kısa abiye elbise modellerinde ise göğüs dekolteleri dikkat çekecek.

Aynı zamanda boyun dekoltesi de ön planda olan modeller arasında yer alacak. Yeni modellerde canlı renkler ön planda olacak. Özellikle de kırmızı. Kırmızı aslında her dönemin vazgeçilmeyen renkleri arasında olduğu için yeni sezonda da ön planda olması şaşırtıcı bir durum değil.

Farklı Abiye Modelleri

Abiye modellerde farklı formlar bu sezon çok fazla dikkat çekiyor. Renk seçeneği fazla olmasına karşın çok da abartılı olmayan modeller ön planda. Sadelikten yana olan modeller farklı formlarla birleşerek modern görünüm elde etmeyi garantiliyor.

Pantolon abiye kullanarak hem şıklığı hem de rahatlığı yakalamanız daha kolay olacaktır. Bazı modellerde ise işlemeler ve güpür detaylarının hafif kullanılmasıyla elde edilen hareketliliğe boncuklar da ekleniyor. Daha çok göğüs ya da etek kısımlarda kullanılan boncuklar açık tonlardaki elbiselerin daha şık ve göz kamaştırıcı görünmesine olanak sağlıyor.

Dekolteli abiye modeller her zaman çok fazla tercih edilmese de 2019 – 2020 sezonunda çok fazla yer aldı ve önümüzdeki sezonda da yer almaya devam edecek. Genellikle sırt dekoltesi bayanların son dönemde tercih ettikleri abiye modelleridir. Bu modeller bu dekolte, gelinlik modellerinde de sıklıkla tercih edilir.

Düğün gibi özel bir günde herkes en şık olmak ve güzel görünmek ister. Bunu gerçekleştirmenin yollarından biri de iyi bir giysi yani iyi bir abiye seçmektir.

Modamodel

ModaModel.net, moda denildiğinde akla gelen tüm giyim, kuşam ve aksesuarlar hakkında ziyaretçilerine bilgi vermektedir.

Leave a Comment
Share
Published by
Modamodel

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago