Categories: Moda

2020 BAYAN SIRT ÇANTA MODELLERİ

2020 BAYAN SIRT ÇANTA MODELLERİ

Çantasız dışarı çıkmanın ne kadar eksik hissettirdiğini hepimiz biliriz. Çanta bizim için vazgeçilmez bir eşyamız olmuştur adeta. Çanta bayanlar için sadece bir eşya taşıma aracı değil aynı zamanda kendi tarzımızı tamamlayan önemli bir parçadır.

Her renkten ve her modelden farklı türleriniz bulabileceğiniz çantaları günlük giysimize kombinlemek bazen zor olabiliyor. Zaman geçtikçe taşımamız gereken eşyalarımızda artıyor ve bu eşyaları küçük şirin çantalarımızda taşımakta zorlanıyoruz. Zaten sağlığımız için de tek bir omuzumuza fazla ağırlık yüklemek omzumuzun yapısını bozabilir. Artık günlük hayatımızda rahatça kullanabileceğimiz her zevke uygun çeşit çeşit sırt çantaları mevcut. Bizler de 2020 bayan sırt çantası modellerini araştırdık, gelin hep birlikte inceleyelim.

TÜYLÜ ÇANTALAR

Birçok alanda kullanılan tüyler, çantalara geçiş yapmış gibi görünüyor.  2020 yılında trend çantalar arasında böyle tüylü ve küçük çantalar yer alıyor. Renkli tüyleri bulunan bu çanta size sevimli bir hava katacaktır.

 

ÜÇ  BOYUTLU ÇANTALAR

3 boyutlu çantaları görmeye pek alışkın değiliz. 3 boyutlu olarak tasarlanan bu çantayı her kıyafetinizle kullanabilir ve güzel görünebilirsiniz. Ufak ve sevimli olması ayrıca üzerindeki kelebek figürü, çantanın sade gözükmesinin yanında, hoş bir hava katmış.

RENKLİ BASKILI MODELLER

İçimizi açan, çeşit çeşit renkleri bulunan bu model, spor bir görünüm kazanmak isteyenlerin tercihi. Diğer çantaların boyutuna göre daha büyük olması, içine koyacağınız eşya miktarını da arttıracağı için eğer çok fazla eşya taşıyanlardansanız bu tarz trend çantalara bir göz atmalısınız.

GÜNLÜK ÇANTA MODELİ

Günlük hayatımızın her alanında rahatlıkla kullanabileceğiniz bir model daha. Açık pembe rengi ve sportif görünümü bu çantayı çekici kılıyor.  Her ne kadar sportif dursa da her giysiyle kullanabilirsiniz. 2020 yılında bu tarz modeller oldukça popüler olacak, bizden söylemesi!

İLGİNÇ TASARIMLI MODELLER

Farklı tasarımları sevenler için bu siyah deri çanta tam size göre. Oldukça büyük olan bu modeli, günlük hayatınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aynı zamanda farklı bir görünüşü olduğu için, bu çantayı kullandığınız zaman gözlerin üzerinizde olduğunu hissedeceksiniz.

ŞIK MODELDE ÇANTALAR

Üst tarafı deri, alt tarafı koton karışımı olan bu siyah çanta kesinlikle bu yılın en popülerleri arasında. Göz alıcı tasarımıyla oldukça şık bir havası olan bu çantalar 2020 yılında adından sıkça söz ettirecek.

 

ÜÇGEN TASARIM ÇANTA

İlk bakıldığında üçgen tasarımı göze çarpan bu çantanın farklı bir havası var.  Günlük hayatınızda kullanabileceğiniz bir çanta modeli. Geniş ve uzun olması, içine fazla eşya koymanız açısından artı bir özellik.  Spor tarza sahip olanlar, bu çantalar tam size göre!

ÇOK BÖLMELİ ÇANTA

Deri ve süet küçük çantaların bir araya getirilmesinden oluşmuş renkli şirin bir çanta modeli. Bu modeli her çeşit giysiyle kombinleyebilirsiniz. Aynı zamanda birçok bölmesi olduğu için eşyalarınızı zorla sığdırma derdiniz ortadan kalkacak.  Bu şirin model mutlaka seçimleriniz arasında olmalı.

 

Modamodel

ModaModel.net, moda denildiğinde akla gelen tüm giyim, kuşam ve aksesuarlar hakkında ziyaretçilerine bilgi vermektedir.

Leave a Comment
Share
Published by
Modamodel

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago