Moda

2020 Beymen Mont Modelleri

Kış ayları artık geldi bu nedenle uzun zamandan beri Mont Modelleri aktif olarak kullanılabilir bir durumda. Yeni mont modellerinin de ardı arkası kesilmemeye devam diyor tabi bu sırada. Ancak birçok modelin ve rengin olduğu montlarda da dikkat edilmesi gereken detaylar bulunuyor. Soğuk havaların arttığı ve yağmurlu günlerin yaşandığı bu aylarda kaşe montlar yerine şişme mont tarzı modeller hafifliği ve kolay kullanım olanağı sayesinde kadın erkek demeden herkesin kullandığı modeller halinde.

Zara Mont Modelleri arasında bu sezon ve gelecek 2020 sezonunda uzun montlar yer alacak. Bu modeller her fiziksel özelliğe uymasa da birçok kişi tarafından kullanılarak çok fazla tercih edilen modeller arasında olmaya devam ediyor. Farklı birçok rengi olan bu modellerin yeni sezon trend renklerinde bordo, haki, kiremit rengi ve bej yer alıyor. Siyah ve taba tonları da ardında takip eden renkler arasında geliyor.

Açık renk mont modası bir zamanlar trendlerin başlarında gelirken bir süre sonra çok fazla tutulmayıp önemini yitirdi. Şimdi tekrardan sahalara dönmeye hazırlanan açık renk mont modası farklı modellerini bizlere sunuyor. Ancak beyaz montlar daha çok kaşe modellerde dikkat çekiyor. Çünkü şişme montlarda beyaz geçtiğimiz sezonlarda çok fazla tutulmadı. Bu da farklı bir model ya da tasarım oluşması için kullanıldı. Kaşe montlardaki açık renk modasına bakıldığında krem, beyaz, açık gri ve bebe mavisi tonları en sık rastlanan modeller arasındadır.

Beymen Mont Modası 2020

Beymen’de farklı model seçeneklerinin çok olması hem erkek hem de bayanların birçok alanda seçim yapmalarını kolaylaştırarak farklı modelleri bize sağlar. Bu da yeni modellerin oluşması ile birlikte aynı zamanda farklı tasarımlara ya da detaylara da yer verilmesi anlamına gelir.

Erkekler açısından bakıldığı zaman renk yoğunluğunun siyah, kahve ve lacivert üzerinde toplandığı görülebilir. Ancak arada bordo, kırmızı, gri, haki ve mavinin de olduğu görülebilir. Farklı alanlarda birçok modeli kombinlemek mümkündür. Ofis şıklığı ve kombini için yine aynı markadan kombinler yapılıp kolaylıkla kullanılabilir.

Modamodel

ModaModel.net, moda denildiğinde akla gelen tüm giyim, kuşam ve aksesuarlar hakkında ziyaretçilerine bilgi vermektedir.

Leave a Comment
Share
Published by
Modamodel

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago