Düğün Davetiye Örnekleri farklı modelleri ile bu sezonda daha zarif ve sade modelleri ile dikkatleri çekiyor. Evlenecek adaylar artık gösterişten ziyade davetiyelerde zarif modelleri sade dokunuşları tercih ediyor. Bu durumda da daha zarif tek rengin farklı tonlarının olduğu ya da ton sür ton geçişlerin olduğu modellere yer veriliyor. Bu modeller arasında çiçekli ve yaprak motifli işlemeler ön planda oluyor. Renkler konusunda tercih daha çok mevsimlere göre ve düğün törenine göre değişir.

Düğün Davetiye Örnekleri arasında farklı modeller yer alıyor. Bu modeller de evlenecek adayların dikkatlerini üzerine çeken detaylara yer veriyor. Ayrıca artık uzun, süslü ya da şiirsel yazılardan ziyade daha çok amacın belli olduğu ve amaca yönelik ibarelerin yer aldığı farklı yazılar ve tarih, yer gibi detaylar bulunuyor.

Davetiye seçimine baktığınız zaman farklı renklerin ve modellerin olduğunu görürsünüz. Ancak bu durum farklı renklerin tek seferde kullanılması ya da tek rengin tonları olacak şekilde yansıtılması şeklinde olur. Farklı modeller ise genellikle 3 boyutlu ya da şekilli modeller oluyor. Ayrıca bir dönemin dev boyutlu davetiyeleri de bu sezonda dikkat çeken yeni trendler arasında yer alacak.

Davetiye Seçenekleri 2020

Davetiye modelleri arasında farklı detayların yer aldığı modeller bulunduğu için seçim yapmak çok zor. Farklı modeller olduğu kadar aynı zamanda benzer modeller de çok fazla sayıda var. Bu nedenle de karar vermek daha da güçleşiyor. Davetiyelerde aynı zamanda dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Bunlardan en önemlisi de gereksiz bilgiye yer verilmemesi gerekir.

Davetiyelerde yer verilen adres bilgilerinde uygun yazı puntosu ve yazı ipinin seçilmesi gerekir. Bu nedenle de farklı yazı tipi tercihlerinde dahi bu ksımın açık ve net olmasına da dikkat edilmelidir. Bu şekilde olan modeller arasında el yazısı ya da italik yazı tipleri çok kullanılıyor. Ancak daha açık net yazı tiplerine yer verilmeli gereksiz uzun bilgileri kısıtlamalı kısacası davetiyelerde sade, açık, net deyimi yerindeyse az ve öz olmalıdır.

Modamodel

ModaModel.net, moda denildiğinde akla gelen tüm giyim, kuşam ve aksesuarlar hakkında ziyaretçilerine bilgi vermektedir.

Leave a Comment
Share
Published by
Modamodel

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago