Güzellik

2020 En İyi Kadın Parfümleri

Kadınlar için parfümler vazgeçilmez bir tamamlayıcıdır. Kadın lar Parfümleri her zaman için farklı kokuların aromaları kullanılarak elde edilir. Aromatik kokular ve meyve kokuları birçok kadının parfümünde yer verdiği notalar arasında yer alır. Baskın kokular arasında genellikle çiçek baharat ve meyve kokuları yer alır. Şekerli kokular son zamanlarda sıklıkla tercih edilen kokular arasında yer alırken yerini artık baharat notalarına bırakıyor. Gelecek sezonda da farklı baharatların ve çiçek kokularının harmanlandığı örnekler mevcut.

2020 sezonunda Kadın Parfümleri arasında beğenilen kokular etkisi kadar kalıcılığı da önemli. Issey Miyake, bu sezonun en çok beğenilen markaları arasında yer alıp bu markaların daha farklı kokularının da kullanılması önümüzdeki sezonda kaçınılmaz görünüyor. Farklı ve eşsiz kokulara sahipliğinin yanı sıra kalıcılığıyla da tüm ilgileri zerine toplayan modeller arasında yer alan diğer bir marka ise Salvatore Ferragamo, Amo Ferragamo frenk üzümü ve biberiye kokuları ile harmanlanan aromasıyla farklı bir hava yaratıyor.

Kadın Parfümlerinde En Sevilenler

Parfümler arasında en sevilenlere gelecek olursak en başta yer alan Initio Oud for Greatness  taze lavanta, hindistan cevizi, safran ile zenginleştirilmiş kokunun içeriğindeki paçuli ve misk duyguları harekete geçirerek inanılmaz bir haz yaratıyor.

Memo Paris parfüm evine ait olan yeni koku Moroccan Leather’ı hemen hemen kime sorsanız hayranlığını ifade eder. Bu nedenle de farklı mistik bir hava sunarak beğenilmeye devam eden parfümler listesinde olacak.

Guerlain, Lui Guerlain hem kadınların hem de erkeklerin severek kullanabileceği kokunun açılış notalarındaki armut ile birleşen karanfil odunsu bir hava vererek bu parfümün hayran sayısını arttırmaya devam ediyor.

Bvlgari, Splendida Magnolia Sensuel ile portakal çiçeği ve mandalina kokuları eşsiz bir bahar ferahlığı yaratarak bahar ve yaz aylarındaki tazeliği hissettirmek amacı ile her zaman için iyi bir tercih olmuştur.

Channel no 5 vanilya, yasemin ve gül kokularının birleştiği bu koku farklı bir hava katarak hanımların gönlünü fethediyor. Bu şekilde geçişleri olan notalar yaz aylarının vazgeçilmez kokuları arasına girmeye hazırlanıyor.

Modamodel

ModaModel.net, moda denildiğinde akla gelen tüm giyim, kuşam ve aksesuarlar hakkında ziyaretçilerine bilgi vermektedir.

Leave a Comment
Share
Published by
Modamodel

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago