Moda

2020 En Şık Abiye Modelleri

Yaz sezonu boyunca düğünler devam ederken bir yandan da abiye elbise alış verişleri devam ediyor. Bununla birlikte farklı modelleri tanıma, en şık olma çabası ve hanımların kıyafet tercihleri de zor olmaya başlıyor. Bu sezon birçok abiye modeli hit olurken birçok abiye modeli de eski beğenilirliğini ve modasını kaybederek gözlerden düştü. Bunları örneklendirecek olursak peplum abiyeler ve zebra desenli abiyeler önemini yitirirken, straplez ve ip askılı abiye elbiseler ise hit oldu. 2020 En Şık Abiye Modelleri nde bu beğenilen modeller yer almaya devam edecek ve dahası da eklenecek. Bu modeller karşısında ise hanımlar yine karar vermekte zorlanacak.

2020 En Şık Abiye Modelleri arasında başta straplez modeller yer alacak. Kayık şeklinde gelen ve uzun ya da kısa ark etmeyen bu modeller, farklı tasarımlar ve detaylarla hanımların karşısına gelecek. Siyah ise her zaman olduğu gibi 2020 sezonunda da hanımların kurtarıcısı olacak modellerin rengi olacak. Aynı zamanda yine iddialı bir renk olan kırmızı hanımların daha çekici olması için farklı modellerle karşımıza gelecek.

Bacak ve göğüs dekoltesinin yer verildiği uzun abiye elbiseler 2020’da farklı kumaşlarda ve formlarda hanımların karşısına gelecek. Bu kumaşlar arasında parlak ya da saten modeller çok sık yer bulacak. Göğüs dekoltesinin ince bir şerit olarak karın hizasına kadar uzadığı ve kalçadan başlayarak topuklara kadar uzanan uzun elbiseleri süsleyen yırtmaçlar hit olacak modeller arasında yer alıyor. Aynı zamanda çift taraflı yırtmaçlar da iddialı olmayı düşünen hanımların gözdesi olacağa benziyor.

Tesettür Abiye Modelleri

Tesettürlü hanımlar için çok fazla abiye modeli seçeneği yok gibi görünür. Ancak günümüz itibarı ile artık kapalı hanımlar için de seçenekler çok arttı ve bir o kadar da güçlendi. Bu modeller gerek renk gerekse tasarım olarak çok şık ve güzel modelleri kapsıyor. 2020 sezonunda tesettürlü hanımlar için abiye modellerinde pelerin detayı yine çok fazla konuşulacak ve çok dikkat çekecek. Bu modeller her hanımın beğenerek kullandığı ve 2020 sezonunun hitlerinden olduğu için gardırobunuzdan kaldırmamanızı tavsiye ederiz.

Tesettürlü hanımlar için seçenekler sadece pelerin değil. Bunun yanında elbette ki yine güpür ve taş ön planda olacak ve iddialı hanımlar için taşlı ya da parlak modeller sıklıkla tercih edilecek. Pelerin detaylı abiyelerde taş kullanımı azaltılarak gösterişin dozu ayarlanan modeller kullanılacak.

Tek parça tesettür abiyeler de kullanım açısından çok kolay ve rahat modeller olduğu için birçok kadının tercihi olacak. Bu tarz abiyelerde en dikkat çeken özellik ise şifon tüller olacak. Tek parça olduğu için tüllerle farklı detaylar yaratılarak uçuş uçuş bir görüntü katmak mümkün olacak.

Düğün İçin Abiye Örnekleri

Düğünler herkesin hayatında bir kez yaşadığı ve sevdiği kişi ile hayatını birleştiği törenlerdir. Böyle bir günde herkes en şık olmak ve güzel görünmek ister. Bunu gerçekleştirmenin yollarından biri de iyi bir giysi yani iyi bir abiye seçmektir. Bu durum aslına bakılırsa zor ve kararsızlıklarla dolu bir süreci simgeler. Çünkü abiye modelleri saymakla bitmeyecek kadar çok, hem birbirine benzeyen hem de birbirinden çok farklı birçok modeli içerir.

Düğün abiyeleri için eğer çok iddialı olunmak isteniyorsa dekolteli modellere öncelik verilmesi gerekir. Bunun yanında da önemli olan diğer durum renk tercihi olacaktır. Kırmızı ya da siyah dekolteli elbise veya dekolteli parlak uzun bir elbise rahatlıkla tercih edilebilir.

Düğünlerde çok iddialı olamayıp modern ve şık bir görünüm sağlamak için ise uzun elbiseler tercih edilir. Uzun elbise düğünlerde hem ağır hem de şık bir görüntü sağlayan tek parçalı modeller olduğu için kullanımı konusunda zorluk da olmayacaktır.

Renkli Abiye Modelleri

Renkli modeller en çok yaz döneminde terci ediliyor. Burada önemli nokta ise elbisenin kullanılacağı yer ve konsept. Burada devreye davetiyeler giriyor. Davetler çağrılan törenler için ipucu verilecek şekilde hazırlanmalıdır. Böylece düğünün ya da davetin ya da törenin nerede olacağı hakkında bilgi verirse renk seçimi daha kolay olacaktır. Ancak yaz dönemi için canlı renklerde abiyelerin mutlaka tercih edilmesi gerekir.

Modamodel

ModaModel.net, moda denildiğinde akla gelen tüm giyim, kuşam ve aksesuarlar hakkında ziyaretçilerine bilgi vermektedir.

Leave a Comment
Share
Published by
Modamodel

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago