Moda Model

2020 Erkek Kol Saati Modelleri

22.12.2018
1.202
2020 Erkek Kol Saati Modelleri

2020 sezonunda Erkek Kol Saati Modelleri farklı modelleri ve şık tasarımları ile dikkat çekiyor. Şık metalik görünümlü saatler bu sene de yine hitler arasında yer almaya devam ediyor. Bunun nedeni ise hala kullanılan bir model olmasına karşın farklı tasarımlara yer vermekte zorlanma olmuyor. Bunun yanında güvenilir modeller arasında olması da diğer bir neden diyebiliriz. Erkeklerin en çok tercih ettiği aksesuarlar arasında yer alan kol saatleri bu sezonda da şık modelleri ile dikkatleri üzerine topluyor. Farklı detaylarla şekillendirilen ve daha şık hale getirilen erkek saatleri arasında kahve, lacivert, siyah ve metalik tonlar en çok tercih edilen renkler arasındadır.

Erkek Kol Saati Modelleri bir yandan da modayı takip eden beyler için oldukça şık bir detaydır. Farklı modellerin yanı sıra. Kıyafete göre ayarlanabilen kadran modelleri de beyler için oldukça iyi bir seçenektir. Özellikle ofis şıklığını yakalamak isteyen beyler genellikle bundan yararlanır. Takım elbise, kaban, ayakkabı ya da kemeri ile kombinleyebileceği birden fazla saat yerine birden fazla kadranı tercih ederler. Bu durum da bütçeye katkı olarak düşünülebilir.

Saat tercihi yaparken ve kullanılması konusunda dikkat edilmesi gereken bazı kurallar ve detaylar bulunur. Bunlar arasında en önemlisi kadranın kalınlığıdır. Bu durum sizin bileğinizin ya da kendi stilinize uygun olan modeli seçerek tercih etmeniz mümkündür.

Saat Seçimlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Saat seçiminde dikkat edilmesi gereken durumlar elbette ki var. Bir kere zaten en önce ve önemlisi güvenilir olan yerlerden alış veriş yapılmalıdır.

Saatin sola takılması konusu ise aslında tam bir tartışma konusu. Bu aslında bir kural değildir. Bu durumun nedeni saatin az kullanılan bileğe takılarak daha kolay bir şekilde kullanım rahatlığı sağlamaktır. Sol ele takılan saat sağ eli egemen bir kişi için iş yaparken daha rahat olacaktır. Bu nedenle solda takması daha uygundur.

Klasik saatler beylerin iş ve ofis kombinleri için daha uygun modeller oldukları için bu modelleri iş hayatında daha çok tercih etmelidirler.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.