Kadınların en büyük hayali ve en güzel, özel günleri olan düğün günü ve bu günün ön önemli parçalarından biri olan gelinliklerdir. Gelinlik arayışı aylar önceden başlar ve pek çok modele bakılır. Bu yılki Gelinlik Modası hayal ve tercihlerinizde farklılık oluşturacak. Fransız güpürlerinin olduğu ve minik çiçek detaylarının yer verildiği modeller farklı motiflerle zenginleştirilerek gelinliklere kimi zaman modern kimi zaman ise vintage bir hava verilmek için kullanılır. Bunların seçimi genellikle düğün yeri ile ilgili olup ve düğünün olacağı mevsime bağlı olarak değişebiliyor.

Gelinlik Modası birbirinden farklı modelleri içinde barındırıp birçok seçeneği hanımlara sunuyor. Bu nedenle de birçok modelde değişik tasarım ve desenler yer alıyor. Renk seçimlerinde de artık çiğ beyaz yerine kırık beyaz ve krem tonlarının olduğu modeller daha çok rağbet görüyor. Gelinlikler kişilerin fiziksel ve bedensel özelliklerine uyacak şekilde seçilmeli ve tercih edilmelidir. Bunu bilen hanımlar da birçok mağaza gezip birçok deneme yapıyor. Güzel modeller karşısında ise kararsız kalıyor. O zaman bu modelleri biraz inceleyelim.

Gelinlik Modelleri 2020

Gelinlik seçiminde biraz daha kumaş türlerine bakılacak olursa ağır olmayan kumaşların ve modellerin seçilmesinde fayda var. Bu nedenle de iyi modeli bulmak kolay olacaktır. Ağır kumaşlardan kaçınmakta fayda vardır. Tüm gece boyunca gelinlik üzerinizde olacağı için taşıma açısından daha kolay olan modelleri tercih etmek doğru olacaktır.

Balık modeller son dönemde farklı desen ve model seçenekleri ile hanımların gözde gelinlik modellerinden biri haline geldi. Bu modeller genellikle uzun boylu ve fiziği düzgün hanımların tercihi olurken artık tesettür gelinlik modasında da yer almaya başladı. Kapalı hanımların da severek tercih etmeye başladığı balık etek modeller çok şık ve zarif bir görüntü sağlıyor. Hanımlar hem şık hem de zarif bir görüntü elde ederek düğünlerinin prensesi olmayı hedefliyor.

Prenses modeller her zaman sıklıkla tercih edilen modeller arasında yer alır. Prenses modellerde tercih edilirken kuyruksuz ya da kuyruklu modeller de bulunur. Gösterişi çok fazla kullanmayı tercih eden hanımlar için uzun kuyruklar çok tercih edilir.

Modamodel

ModaModel.net, moda denildiğinde akla gelen tüm giyim, kuşam ve aksesuarlar hakkında ziyaretçilerine bilgi vermektedir.

Leave a Comment
Share
Published by
Modamodel

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago