Moda

2020 Jean Modelleri

Kadınların severek kullandıkları ve hala kullanmaya devam ettikleri jeanler bu sene oldukça farklı modellerle karşımıza geldi. Birbirinden farklı ve beğenilerek giyilen modeller arasında geriye dönüşün olduğu ise çok bariz olarak modaya yansıdı. Farklı Jean Modelleri hanımların sokak modasında yer alan parçalar haline geldi. Birçok modelin yer aldığı jeanler farklı kombinlerle gayet şık ve hoş bir görüntü yaratmaya yardımcı olur.

Mom jeans, culotte jeans gibi Jean Modelleri 2020’in yeni gözdeleri olurken, skinny jeans ya da yırtık kot diye tabir ettiğimiz modeller ise hanımların kurtarıcısı olmaya devam etti. Gardırobunuzda duran eski modaya dönüş simgesi olan mom jeans modelleri varsa bu önümüzdeki sezon için onları kullanmaya devam edeceğinizi müjdelesek yeridir.

Jeanler her zaman sokak modasına uyum sağlayan kıyafetler arasında yer alır. Bu nedenle de hanımlar tarafında gerek rahatlığı gerek ise kolay kombinlenmesi nedeni ile çok fazla tercih edilen modeller arasında yer alır. Bu durum her zaman hızlı ve çabuk olmayı sağlar.

2020 Jean Modası Nedir?

Kot pantolonların gardıropların eksik olmayan parçalarıdır. Her şekilde rahat kombinlenmesi ve günlük yaşamda çok rahat kullanılması nedeniyle çokça tercih edilir. 2020’da farklı modeller yırtık kot pantolonlar sıkça görülecek. Kot pantolonlar spor modeller oldukları için daha çok sokak modasına uygun gibi görünseler de topuklu ayakkabılarla ve bluzlarla kombinlendiği zaman şık bir ofis ya da yemek için uygundur.

Bunun yanında yırtık boyfriend jeanler de aynı şekilde sıklıkla karşımıza çıkacak. Kot pantolonlar ayakkabılarla da kolay şekilde kombinenbilir. Hem topuklu ayakkabı hem sandalet hem spor tarzda ayakkabılar hem de sandalet tipi ayakkabılarla kombinlenebilir olduğundan kıyafetleri ve kombinleri tamamlamak çok kolay olacaktır.

Yırtık jeans bu sene yine daha önceki senelerde olduğu gibi bu sene de yine söz konusu haline gelecek. Bu anlamda bu sene de yani 2020 sezonunda da tercih edilecek.

Skinny Jeans

Skinny jeans modası genellikle bahar döneminde o mevsime ait kombinlerle daha çok tercih edilir. Kızların kurtarıcısı olarak bilinen Skinny jeanler paça derdi olmadan hemen giyip çıkılabilecek nadir pantolonlardan biridir. Bunun yanı sıra bol ve salaş tişörtlerle kombinleneceği gibi yine salaş bluz ve gömleklerle de kombinlenerek farklı modeller ve farklı yerlere ait kombinler yaratmak için olanak sağlar.

Sokak modasının en sevilen parçalarından birisi olan skinny jeansler ile her ortama uyum sağlayabilirsiniz. Altına spor ayakkabı giyerek spor bir görünüm sergileyebilir ya da topuklu ayakkabı ile şık görünebilirsiniz. Bu sayede şıklığınızdan ödün vermeyerek her yere rahatlıkla skinny jeans ile katılabilmeniz mümkün.

Culotte Jeans

Eski dönemlerin trendleri artık yeni dönem şartlarına uyum sağlayarak farklı formlara ve desenlere girerek kadınların arasında en çok kullanılan modellerden biri olarak tercih ediliyor.

1970’lerden itibaren günümüze kadar gelen culotte pantolon modeller bu senenin trendleri arasında yer alıyor. Mevsim ayrımı yapmadan her mevsim için ideal olabilen bir parça olan culotte pantolonlar ünlü tasarımcılar tarafından da gözde modeller arasına girdi. Geniş ve bol paçalı pantolon modeli olan culottes jeans, birbirinden güzel birçok farklı kombin yapma imkânı sunuyor.

Hala bu pantolonlardan edinmediyseniz bir an önce bir tane alanızı öneririz. Bu tarz pantolonları her zaman kullanılma açık olduğu için bu anlamda rahat bir modeldir. Pantolon içine sokulmuş bluz ya da gömleği kombinleyebilirsiniz. Bu şekilde istenen görünüme rahatça ulaşmak mümkün olur.

Mom Jeans

90’lar modası son zamanlarda günümüze taşınırken onunla birlikte en önemli olan Mom Jeans modelleri de onunla birlikte geliyor. Mom Jeans yüksek beli, paçalara doğru çok hafifçe daralan rahat kesimiyle bu rahat model hayatımıza daha fazla girmeye ve bu tarz Retro kotlar daha fazla karşımıza çıkmaya başladı. Culotte Jeans gibi Mom Jeans de artık dikkat çeken modeller arasında yer alıyor. Açık mavi, beyaz, koyu mavi, yırtık ya da vintage tonlarda mom jeeasler bu sezonun vazgeçilmezlerinden olmayı başardı.

Fırfırlı viktoryen üstlerle ya da çiçekli parçalarla tamamlanabileceği gibi düz beyaz tişörtlerle de bu modelleri tamamlamak mümkün. Kendi tarzınızı kendiniz yaratabilirsiniz. Oversize beyaz bir gömlek tercih edip şık bir hava yaratarak bunu aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz.

 

 

Modamodel

ModaModel.net, moda denildiğinde akla gelen tüm giyim, kuşam ve aksesuarlar hakkında ziyaretçilerine bilgi vermektedir.

Leave a Comment
Share
Published by
Modamodel

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago