Moda

2020 Kış Kombinleri

Kış gelmeye başladı. Bununla birlikte koyu renkler de yavaş yavaş meydana çıkmaya başladı. Ancak canlı renkler bu sezonda kış kıyafetlerinde özellikle palto ve montlarda canlı renklere sıklıkla yer verilecek. Koyu lacivert ve turuncu renkleri bir araya getirildiğinde felaket bir kombin yapıldı gibi bir düşünce oluşabilir. Kış Kombinleri yaparken farklı geçişler ve tonlamalarla hoş ya da bir o kadar da şık modeller yaratabilirsiniz.

Kışın en tarz ve en havalı kombinleri yapmak için modaya uygun modelleri tercih etmek doğru olacaktır. Bunun için de renk planı oluşturmak en doğrusudur. Gri renkli parlak kıyafetler bu kış için oldukça sevilen modellerden olarak hanımların ilgisini üzerine çeken modellerden olacak ve karşımıza gelecek. Kış Kombinleri genellikle kalın kumaşların tercih edildiği modellerden oluşuyor. Kış modası farklı modelde kıyafetleri içinde barındırıyor. Bu modeller arasında salaş tarz en çok kullanılan stil olarak gösterilebilir. Çünkü sokak modası en çok kullanılan güncel bir kıyafet tarzı. Bu nedenle de farklı sokak stilleri tercih edilecek.

Kış Modası 2020

Kış modasında farklı yün kazaklar da bu sene çok fazla tercih edilecek. Kazakların altında gömlek kombinleri bu sene de yine en çok kullanılan stillerden biri olacak. Atkı ve berelerde ise ponponlu ve canlı renklerde olan aksesuarlar bu önümüzdeki sezonun hitleri arasında yer alacak. Bu nedenle farklı ve canlı renklerde aksesuarlar ön plana çıkacak. Bu nedenle 2020 kış çok renkli modellere ev sahibi olacak.

Kış aylarında sevilen renkler arasında genellikle soft renkler ve koyu tonlar yer alırken kaban modasında ise şişme montlar çok fazla kullanılacak. Bunun yanında kaşe montların da renklerinde kırmızı tonları ve bu tarz kırmızıya yakın sıcak renklerin yer alacağı biliniyor. Aslında bakarsanız mağaza vitrinlerinde bu tonlarda birçok kaşe monta rastlamanız mümkündür.

Şapka modellerine bakarsanız da farklı modellere rastlarsınız. Yün ve ponponlu modeller bu sene de dikkatleri çekerken fötr şapkalar da kaşe montlar ve atkılar ile çok hoş bir kombin tamamlayıcısı haline gelecektir.

Modamodel

ModaModel.net, moda denildiğinde akla gelen tüm giyim, kuşam ve aksesuarlar hakkında ziyaretçilerine bilgi vermektedir.

Leave a Comment
Share
Published by
Modamodel

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago