Categories: Moda

2020 Lise Mezuniyet Elbiseleri ve Modelleri

LİSE MEZUNİYET ELBİSELERİ

Genç kadınlar liseyi bitiriyor ve mezuniyet balonuzu düşünmeye başladıysanız eğer, bunun için sizlere birbirinden güzel ve şık lise mezuniyet elbiseleri 2019 ve 2020 sunuyoruz. Gecede en güzel kız olmak için bu önerilere bir göz atmalısınız. Lise öğrencilerinin seçecekleri mezuniyet elbiseleri modelleri kilosuna, oyuna ve fiziğine en uygun ve yakışanı seçmeleri gerekmekte olduğunu unutmasınlar. Mezuniyet gecesinden birkaç haftasından beğendiğiniz veya aldığınız mezuniyet elbiseleri instagram üzerinden paylaşarak arkadaşlarınızın düşüncelerini alabilirsimniz. Mezuniyet gecesinde yaptıracağınız saç modelleri bile giyeceğiniz elbise ile uyumlu olması sizin için bir artı demektir.

Mini elbise veya kısa mezuniyet elbiseleri giymek isteyen genç hanımlar için bu ışıl ışıl parlayan elbise çok hoş bir örnek. Bu ışıltılı mini elbiseyi tercih ederseniz gecede herkesin dikkatini üzerinize çekeceksiniz. Elbisenin parlak olmasından dolayı ayakkabılarınızı mat renkte seçmelisiniz. Takı kullanmanıza gerek kalmayan elbise modelinde dilerseniz sade bileklikler kullanabilirsiniz. Ayrıca bu sezon gri renk tonları ve parlak modeller oldukça ön plana çıkıyor. Bu nedenle bu elbiseyi tercih ederseniz çok güncel bir görüntüye imza atacaksınız.

Ottimo V Yaka Kemerli Kruvaze Elbise
Ottimo Volanlı Krep Elbise
Ottimo Tül Garnili Volanlı Krep Elbise
Ottimo Tül Kombinli Elbise
Ottimo Askılı Trend Elbise Siyah
Roman Siyah Elbise Fiyatı
Abiye Mezuniyet Kıyafetleri çeşitleri
en güzel mezuniyet gecesi kıyafetleri
Ervans Kabarık Kloş Elbise
Ervans Mezuniyet Elbisesi
Ervans V Yaka Kabarık Elbise Beyaz

Mezuniyet elbiseleri uzun siyah kollu ve kapalı elbise tercih edecekler için son derece iyi araştırıp karar vermeleri gerekmektedir. Siyah mezuniyet elbiseleri ağır bir tercih olur. Bu elbiseyle geceye damganızı vurabilirsiniz. Özellikle uzun boyluların rahat bir şekilde kullanabileceği bu elbiseyi boyunu uzatmak isteyen kızlar da mezuniyet ayakkabıları tercihini yüksek topuklu ayakkabılar ile birlikte kullanarak tercih edebilirler. Taş detaylı ve kalp yakalı bu abiye elbiseyi dalgalı saçlarla ya da dağınık topuz modelleriyle birlikte kullanabilirsiniz. Bu elbise için takı seçiminizi küpeden yana yapmalısınız.

Yine ışıl ışıl parlayan bir elbise modeli genç kızların beğenisine sunuluyor. Pembe tonları genç kızlara oldukça yakışıyor. Lise mezuniyeti gibi önemli bir gününüzde çok şık ve güzel olmanız gerekir. Bu tarz bir kıyafetle hem yaşınıza yakışır bir şekilde hem de balonuza uygun bir şekilde görüneceksiniz. Krem rengi tonlarda ayakkabılarla bu tarz bir elbise çok uyumlu olacaktır. Saçlarınızı toplu bir model yapmanız sizi daha özenli gösterecektir. Takılarınızı yine elbisenin önüne geçmeyecek şekilde sade tonlarda kullanmalısınız. Böylece gecede prensesler gibi görüneceksiniz.

Kıyafet seçimi  yapıldıktan sonra ona göre sırasıyla bir ayakkabı seçimi yapılır ve sonrasında takılar, saç, makyaj derken baloda giyeceğiniz kıyafetleri hazırlamış olursunuz. Plansız bir işe kalkışmamak gerek önce plan oluşturmanız gerekir sebebi ise çok net hemen gördüğünüzü ve beğendiğinizi almaya kalkmayın. Yapacağınız hareket size parasal olarak çok pahalıya patlayabilir veya güzel görünmek adına bir şeyler yapayım derken güzellikten uzaklaşabilirsiniz. Balo kıyafeti olarak aramanıza gerek yok yapmanız gereken bütçenize göre abiye kıyafetleri satan firmaları bulup ürün stantlarını iyice karıştırmanız. Beğendiğiniz bir ürün mü buldunuz süper ama bedeni büyük mü geldi kötü olmadı. Abiyeler normal kıyafetler gibi terzi işi yapılabilir ama normal terzi işi değil işin ehli olmuş abiye işi yapan terzilerden kastediyoruz hem zaten almaya karar verdiğiniz zaman mağaza yetkilisine ürünün daraltılmasını ya da gevşetilmesini istediğiniz yerin ve üzerinde beğenmediğiniz bir nokta var ise orayı söktürebilir siniz.

Yaz ayında gerçekleşen balo için tercih edeceğiniz ürün kesinlikle dar sitreç tarzı vücudu saran değilde biraz daha rahat ve içinde hareket edebileceğiniz kıyafeti tercih yönünden seçmelisiniz. eğlence vakti gelip çattığında kös kös bir köşede sadece slow dans çıkmasını mı bekleyecen yoksa arkadaşlarında doya doya gecenin tadını çıkartmak mı isteyeceksin kıyafet hoşuna gitti benim olsun diye satın almadan önce gece nasıl geçecek düşüncesi ile alışveriş yapma düşüncesinde olduğun zaman gece senin için planlanmış eğlenceli bir gün geçirmiş olursun.

Daha çok kloş etekli elbiseleri tercih edebilir veya tütü lerden yana seçimini kullanarak tercih edebilirsin. Sende balonun en güzel kızı olmak istiyorsan bu tavsiyelere dikkate alabilirsin.

Bazı uygun fiyata satış yapan online mağaza sitelerini inceleyebilirsiniz bunlardan bazıları ottimo, tozlu, ironi, ervans gibi başlıca siteleri inceleyebilir veya arama yaptırarak daha çok seçeneğe ulaşabililrsiniz.

Modamodel

ModaModel.net, moda denildiğinde akla gelen tüm giyim, kuşam ve aksesuarlar hakkında ziyaretçilerine bilgi vermektedir.

Leave a Comment
Share
Published by
Modamodel

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago