Nişan, evlilik yolunda atılan ilk adımlardan biri olduğu için birçok çift için önemli bir törendir. Bu nedenle nişan gecesinde en şık olunmak istenir. Gecenin yıldızı olmak amacıyla doğru modeli seçmek gerekir. Bunu yapmak için ise vücut ölçülerine dikkat edilmelidir. 2020 Nişanlık Modelleri farklı modelleri içinde barındırır. Bunun yanında balık etek modelleri ve prenses modeller de en çok tercih edilenler arasında olacak.

Balık model nişanlıklar daha kadınsı ve vücut hatlarını ön plana çıkaran modeller olarak bilinir. Bu nedenle özellikle kalçası büyük olan hanımlar için pek fazla önerilmez. Balık etek modellerde taşlı ve parıltılı detaylar çok fazla dikkat çekmektedir. 2020 Nişanlık Modelleri arasında bulunacak olan bu modeller için hanımların dikkat etmesi gereken bazı önemli noktalar vardır.

Düğün için gelinlik tercihi genelde beyazdan yana yapıldığından dolayı nişan töreni için daha renkli modeller tavsiye edilir. Eğer nişan töreniniz vintage bir salonda olacaksa dantel detaylı veya Fransız güpürü detaylı elbiseler tercih edilebilir.

Balık modellerde vücut ölçüleri bilinse de elbisenin denenmesi çok önemlidir. Bazı fazlalıklara rağmen balık modellerin güzel durduğu modeller de mevcuttur. Bu açıdan balık model elbise almak isteniyorsa seçim aşamasında mutlaka denenmelidir.

Prenses modeller de tam anlamı ile prenses gibi hissetmek isteyen hanımlar için idealdir. Kusursuzluğun ön plana çıkması adına oldukça ideal olan prenses etek nişanlık modelleri aynı zamanda farklılığın elde edilmesine olanak tanımaktadır. Bu modeller gelinliği bu şekilde hayal eden hanımlar için küçük bir alıştırma olarak görülür.

En Çok Tercih Edilen Nişanlık Modelleri

Nişanlık modellerinde daha önce de bahsettiğimiz gibi prenses modeller ve balık etek modeller çok fazla beğenilip tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Bu nedenle hanımlar bu modellere daha fazla yöneldiği için farklı modeller de tasarlanmaya başladı.

Straplez modeller zaten balık ve prenses etekler arasında yer aldığı için yine uzun birçok nişanlık abiyeler arasında yer alıyor. Bunun yanında straplez elbiselerde ve aslında tüm nişanlıklarda renk detayı çok önemlidir. Bunu belirlemek için de öncelikle nişan töreninin yapılacağı mekan ve konsepte dikkat edilmesi gerekir, bu belirlendikten sonra kıyafet tercihi ve seçimi daha kolay olacaktır.

Nişanlık Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Nişan töreni daha sade bir salon veya mekanda yapılacaksa çiçek desenli veya işlemeli modeller tercih edilebilir. Yine küçük çiçekli detaylar ve aksesuarlarla, bu taç da olabilir, kıyafetinizi tamamlayabilirsiniz. Nişanlık elbiselerde dikkat edilmesi gereken en önemli nokta kendinizi rahat hissetmeniz ve bunun yanında güzelliğinizden de ödün vermemeniz.

Nişanlık seçiminde diğer bir önemli nokta da nişan töreninin yapılacağı mekan ve konsept. Nişanlık modeli çok olduğu için karar aşaması da bir o kadar zor olur ve uzun sürer. Bu nedenle bu uyulması gerekenlere dikkat edilerek istenilen ve uygun abiyeyi seçmek mümkün hale gelir. Nişanlık modellerinde en önemli avantaj istenilen boyda abiye tercih edilebiliyor olmasıdır. Düğünde gelinlikler genellikle uzun modeller olduğu için bu tarz çeşitlilik gelin adayları için nişan töreni bakımından çok büyük bir avantajdır.

En Yeni Nişanlık Modelleri

Gelecek sezonda omuzları açık abiye modeller dikkat çekiyor. Aynı zamanda tek omuz üzerinde hafif güpür detayları bulunan abiye modeller de oldukça ön planda olacağa benziyor. Bunun yanında straplez tek renk ve hemen altında yine aynı renk kemer ile tamamlanmış uzun abiye elbiseler 2020 sezonunun gözde nişan abiyelerinden olacak.

Tek omuz elbiseler dışında parlak modeller dikkat çekecek. Yine dekolteli modeller de ön planda olacak. Göğüs, sırt ve bacak dekoltesi 2020 sezonunda dikkat çeken modeller arasında yer alıyor. Bu tören sahibi olarak göz önünde bulundurulduğunda çok fazla abartmadan dozunda olursa daha modern ve şık bir görüntü elde edileceğini garantiler.

Nişan abiyelerinde küçük çiçekli detaylar ve aksesuarlarla, bu taç da olabilir, kıyafetinizi tamamlayabilirsiniz. Bu yeni sezonda aksesuarlar da ön planda olacak. Gerek ayakkabılarda gerek ise saçlarda kullanılan detaylar hanımlara ışıltı katacak ve şık bir görüntü yaratacaktır. Örneğin bazı mekan tercihine göre eldiven kullanımı da şık bir detay olarak değerlendirilebilir.

Modamodel

ModaModel.net, moda denildiğinde akla gelen tüm giyim, kuşam ve aksesuarlar hakkında ziyaretçilerine bilgi vermektedir.

Leave a Comment
Share
Published by
Modamodel

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago