Moda

2020 Sokak Stilleri

2020 Sokak Stil i öncelikle bizi kovboy modelinde olan ayakkabılarla karşılayacak. Daha sonrasında baktığımız zaman ise salaş bir stille karşı karşıya kalacağız. Western tarzı botlar ve çizmeler bu kış hanımların sıklıkla tercih ettiği modeller arasında yer alırken topuklu botlarda ise süet modeller yine ön planda olmaya devam edecek. Bunun yanında soluk renklerin yer aldığı sezonda griler ön planda olmaya başlayacak.

2020 Sokak Stil önerileri arasında salaş modelleri tercih etmek yer alacak. Salaş modeller her zaman için sokak modasında rahat ve kullanım kolaylığı sağlayarak sizi avantajlı hale geliyor. Cesur, farklı ve özgür kadını simgeleyen kombinler 2020 sokak modasında yerini almaya başladır. Bu nedenle farklı detaylar, canlı renkler sevilen modeller arasında olacak. Hanımlar için modern görüntüler dikkat çekici ve cezbedici olacak.

Spor giyim sokak modasına yön veren tarzlardan olacak 2020 sezonunda. Düz ceketler ipek elbiselerle kombinlenerek altına da kısa botlarla tamamlanarak elde edilen kombinler hanımların dikkatini çekiyor ve çok modern bir görüntü yaratarak sokak şıklığına ulaşmayı sağlıyor.

Sokak Kombinleri 2020

Sokak modasına yön veren önemli parçalardan biri de hiç şüphesiz ki pantolonlar. Gerek Jean gerek ise kumaş pantolonlar sokak modasının önemli yapı taşları arasında yer alıyor. Kot pantolonları kombinlemek kot ceketler ve topuklu ayakkabılarla daha basit hale gelirken, kumaş pantolonlar için ise beyaz bluzlar dikkat çeken detaylara arasında yer alacak.

Eski dönemde masum, dağınık ve özgür bir stil vardı. Bu stil bu sene de varlığına devam edecek. Örgülü elbiseler, örgülü gömlekler ve etekler bu moda akımının en belirgin parçalarından olacak. Hafif deri dokunuşları olan parçalar da bu temaya uygun modellerden olacak. Deri ceketler tam da bu moda uygun parçalardır.

Geçtiğimiz sene ekstra hacimli paltolar çok fazla dikkat çekti. Bu kabanlar bu senenin sokak modasında yer almaya devam edecek. Ancak eskisi kadar hit bir görüntü sağlamayacak. Yine özellikle hanımlar için daha canlı renklerin yanında parlak kumaştan olan modelleri de kullanılacak.

Modamodel

ModaModel.net, moda denildiğinde akla gelen tüm giyim, kuşam ve aksesuarlar hakkında ziyaretçilerine bilgi vermektedir.

Leave a Comment
Share
Published by
Modamodel

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago