Tesettür gelinlik modelleri arasında 2020 sezonunda farklı modeller farklı detaylar ve farklı aksesuarlar yer alacak. Prenses model gelinlikler 2020 Tesettür Gelinlik Modelleri nin yine en gözde modelleri arasında yer almaya devam edecek. Gelinlik modelleri arasında balık modeller de tesettürlü hanımların tercih ettiği modeller arasına girecek.

Her kadın hayatının en önemli gününde yeni bir yuva kurduğu o mutlu günde en şık ve güzel olmak, göz kamaştırmak ister. Bu nedenle de en güzel ve en şık bulduğu gelinliğe sahip olmak ister. Bu istekle beraber aslında en zorlu yolculuk olan gelinlik seçme maratonu başlar. Özellikle kapalı olan hanımlar için gelinlik modelleri daha sınırlı sayıdadır. 2020 Tesettür Gelinlik Modellerinde farklı detaylarla ya da desenlerle farklı modeller tasarlanarak hanımların beğenisine sunulacaktır.

Kapalı hanımlar için dantel detaylı gelinlikler yine her zamanki gibi 2020 sezonunda da karşımıza farklı modellerde gelinlikler gelecek. Kabarık etekli ve romantik gelinlikler trend haline gelecek ve bu şekilde her kadının gözdesi olacak.

2020 sezonunda yer verilen üç boyutlu çiçek aplikeleri ve detayları önümüzdeki sezonda da daha çok kullanılacak. Çiçeklerin yerine kelebek ya da daha farklı çiçek modelleri ile farklı tasarımlara yer verilecek.  Kabarık etekler ile uçuş uçuş bir hava katan bu desenler kişiyi adeta peri kızı gibi hissettirecek ve o istenen göz kamaştırma efektini yaratacak.

2019 sezonundan 2020 sezonuna aktarılacak modeller arasında fiyonk detayları da yer alacak. Bazen arka tarafta bel kısmında bulunan detaylar kimi zaman da belin ön kısmında küçük boyutlarda da olacak şekilde yerleştirilebilir.

Balık Gelinlik Modelleri 2020

Bu sezonda balık modellerde farklı modeller ve tasarımlarla tesettürlü hanımlar için de kullanılabilir modelleri barındırıyor. Tül detayları ve dantellerle balık modeller kapalı hanımların gözdesi haline gelecek. Bunun yanında İspanyol kol modelleri ise daha farklı bir hava katılan modeller gelin adaylarının dikkatini çekecek modeller arasında olacak.

Özel tasarımlar ve boncuklu modeller de yeni gelinlerin beğendiği modeller arasında yer alır. Boncuklu modeller çok parlak olmayacak şekilde genellikle de sade olan ve beyaz renkte boncuklar seçilerek kullanılır.

Gelinlik tercihinizi yaparken mutlaka düğünün yapılacağı mekanın, mevsimin ve konseptin ne olduğunu unutmamanız ve buna uygun tercihler yapmanız gerekmektedir. Tesettürlü bayanların gelinlik tercihleri uzun kollu olduğundan kollarda genelde dantel detaylara sıklıkla yer verilir. Bunun yanında dantelli modeller tercih edilmediği zaman ise tül detayları kurtarıcı olacaktır.

Ağırlıklı olarak beyazın tercih edildiği gelinlikler de aslıda daha önceki yazılarda da belirttiğimiz gibi artık her ren gelinlik bulunmakta. Ancak hanımların düşüncesi gelinlik saflığı ve temizliği yansıttığı için beyazın daha iyi olduğu yönünde. Bu sene çiğ beyazdan ziyade tesettür gelinlik modellerinde kırık beyaz ve tonlarına sıklıkla rastlanır. Bu tonlardaki gelinlikler özellikle vintage mekanlara çok yakışan modellerden.

Balık model gelinliklerde kapalı hanımlar için hemen kalçanın bitiminden etek kısmı yavaş yavaş kabarmaya başlar. Bu nedenle hatları belirtmeden rahat bir kullanım alanı sağlar. Balık modeller daha önce bu kadar yaygın değildi. Fakat son zamanlarda aha çok yaygınlaştı ve bu modeller kapalı hanımlar tarafından da beğenilerek kullanılmaya başladı.

Osmanlı Moda Tesettür Gelinlik Modelleri

Osmanlı Moda farklı modeldeki tesettür gelinliklerle önümüzdeki sezon için hazırlık yapıyor. Bu nedenle de modelleri çokça dikkat çekiyor. Osmanlı Moda, gelinlik modellerinde bu yeni sezonda yine dantelli modelleri yeni gelin adayları ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Bazı modellerde pelerinler bu dönem yine çokça yer alacak. Pelerinler genellikle şaşaalı ve görkemli düğünler için vazgeçilmezdir. Bu modeller her hanımın tercihleri arasında yer alır. Ancak diğer modellere göre biraz daha farklı fiyata sahipler. Çünkü pelerin gerçekten büyük ve gösterişli bir parçadır. Yapıldığı kumaşa göre de fiyatta değişiklikler olacağından biraz daha yüksek fiyatta olması kaçınılmazdır. Ancak pelerinin dezavantajı, ağır olmasıdır. Ağırlığından dolayı hareketlerde kısıtlama olmasa da kısa süre içerisinde yorulmak mümkün olacağı için taşıması oldukça zahmetli parçalardan biridir. kimi gelinliklerde ayrılabilen bu parçalar bazılarında ise böyle bir seçenek olarak gelmez. Bu nedenle ayrılabilen pelerinleri tercih etmek daha doğru olur.

Modamodel

ModaModel.net, moda denildiğinde akla gelen tüm giyim, kuşam ve aksesuarlar hakkında ziyaretçilerine bilgi vermektedir.

Leave a Comment
Share
Published by
Modamodel

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago