Moda

2020 Yılbaşı İçin Kıyafet Stili Belirleme

Kasım ayına bugün itibari ile girmiş bulunuyoruz. Bu nedenle 2020 Yılbaşı na yeni bir yıla da az bir zaman kalmış bulunuyor. O akşam için planı olanlar ya da program yapanlar, elbette bir giyim koşuşturması yaşayacak. Bununla beraber kırmızı her sene olduğu gibi hem yılbaşını simgeleyen hem de yeni yılda uğur getireceği inancı için çok fazla kullanılacak. Kırmızı hemen hemen her kıyafette kullanılabileceği gibi farklı tonlarına da yer verilir. Makyajda da kırmızı ruj bu günde daha sık karşımıza gelebilir.

Yine kırmızıya yakın olan bordo da farklı bir şekillerde kombinlerek karşımıza gelir. Metalik renklerde kombinlerle de dikkat çekici görüntüler yaratılabilir. Bu nedenle simli modeller de bu gecede karşımıza gelecektir. Yılbaşı demek ışıltı ve parıltı demek aslında. Bu nedenle simli ve pırıltılı modeller 2020 Yılbaşı gecesinde mutlaka tercih edilen modellerde sim gibi parıltı ve ışıltı verilecek modeller denenmelidir. Bu şekilde şıklık sağlamak mümkün hale gelir.

Kırmızı, bordo, metalik renkler ve sim bu yılbaşında en çok dikkat çekenler arasında yer alacak ve sıklıkla da tercih edilecek. Siyah ise elbiselerle daha çok karşımıza gelecek. Siz de siyah uzun elbiseleri kırmızı bir ruj ile tamamlayarak şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Siyah kısa elbiseler dışında biraz daha gece kulüplerinde tercih edilebilecek modellerdendir. Bu tarz bir planınız varsa siyah kısa elbise tercih etmeniz doğru bir seçim olacaktır.

2020 Yeni Yıl Kıyafet Önerileri

Oversize parçalar arkadaşlarınızın evinde ya da home party olarak isimlendirilen yerlerde çok rahat tercih edilebilecek modeller arasındadır. Oversize kaşe kaban ve Jean ile çok şık bir tarz yakalamanız mümkün. Bu tarz bir giyim ile dikkatleri üzerinize çekmeniz de mümkündür.

Kadife de bu senenin vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Bu modellerde kırmızı ve petrol renklerinin kullanıldığı elbiseler çok fazla şık bir görüntü oluşturur. Bu arada kabanlarınızın uzun tercih edilmesi de yılbaşı gecesinde şıklık katacak modellerdendir. Dar kesim tulumlar da hit parçalardan biri olarak gösterilebilir.

Modamodel

ModaModel.net, moda denildiğinde akla gelen tüm giyim, kuşam ve aksesuarlar hakkında ziyaretçilerine bilgi vermektedir.

Leave a Comment
Share
Published by
Modamodel

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago