Categories: Moda

2020 Yılbaşı İçin Saç Modelleri

2020 Yılbaşı için Saç Modelleri

Yılbaşı gecesinde sevdiği kişi ile özel bir gün geçirmeye hazırlanan bayanlar, nasıl bir saç modeli seçmeleri gerektiği konusunda çoğu zaman kararsızdırlar. Yeni yılın romantik havasında kendilerine en çok yakışacak saç modelini bulmaları konusunda bu yazımız önemli bilgiler sunuyor. Hangi saç modeli ve makyajı ya da kıyafeti seçilirse seçilsin, aşırı gösterişli bir görünümden uzak kalıp, güzelliğinizi en doğal havada yansıtan saç ve makyajı uygulamanız en güzel seçenek olacaktır.

Yılbaşı Gecesine Özel Saç Modelleri

Düşük Topuz Saçlar ile Güzelliğinizi Yansıtın

Yılbaşı için son derece şık bir saç modeli olan düşük topuzlu saçlarda, isteyenler saçlarını yandan perçem bırakarak da kullanabilirler. Taç kullanarak ya da saç bandı yardımı ile farklı düşük tarz saçlar elde edebilirsiniz. Salaş tarz seven bayanların da sıkça kullandığı bu saç modeli sayesinde saçlarınıza fazla zaman harcamadan, en iyi görünümü elde edeceksiniz.

Kurdeleli Yarım Toplanmış Saçlar ile Masumiyeti Yakalayın

Kurdele gibi aksesuarlar son zamanlarda saçlara yeni görünümler kazandırmak için sık sık kullanılmakta. Örgü saçlarla da kullanılabilen bu saç modeli, yarım toplanmış saçlarla da harika durmakta. Yarım toplanmış saçlarınızı kurdele ile sabitleyerek masum bir hava yakalayacaksınız. Bu saç modeli kırmızı rujla tercih edilirse size daha çekici bir hava katacaktır.

Kalpli Saç Örgü Modelleri ile Tanıştınız mı?

2020 saç modasında saçlara birbirinden güzel saç şekilleri vermek için saç örgüleri kullanılmakta. Özellikle kalpli saç örgüler çok tutulan modeller arasında yer alıyor.  Bu kalpli saçlar en çok saçınızın arka kısmında ya da yan taraflarında uygulanıyor. Örgü şeklinde örülen saçların birbirleri ile birleştirilip kalp şeklinde toplanmasıyla yapılmakta. Kalpli saç örgü modelleri, çocuklar için yapılabildiği gibi, Yılbaşı için ya da gelinlik saçı olarak da rahatlıkla tercih edilebilecek, son derece şık ve zarif bir hava katan bir saç modelidir.

Doğal bir Görünüm için Açık Dalgalı Saç Modelleri

Çok kısa sürede, harika bir saç modeline sahip olmak ister misiniz? Kim istemez ki, değil mi? Hem doğal bir güzellik elde etmek hem de fazla emek ve zaman harcamadan buna sahip olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken. Bir maşa yardımı ile saçlarınıza istediğiniz oranda dalgalar oluşturmak. Özellikle beyaz tenli ve kızıl saçlara sahip bayanların mutlaka denemesini tavsiye ediyoruz.

Retro Saç Modeli ile Nostaljiyi Hissedin

1950’li yılların saç modası olan retro saçlar tekrar moda olmaya başladı. Birkaç adımda sizler de harika retro saçlara sahip olabilirsiniz.

Şekillendirici tarakla saçlarınızı tarayın ve saçları ensenizde toplayın. Daha sonra topuz aparatını atkuyruğundan geçirdikten sonra, saçlarınızı uç kısımlarından, yukarı kısımlara doğru kıvırarak toplayın. En son olarak, saç aparatı yardımı ile saçları sabitleyin.

Yukarıda bahsettiğimiz 2020 Yılbaşı için saç modelleri dışında da birçok model mevcut. Fiziğinize, ten renginize, sevgilinizle nerede buluşacağınıza ve üstünüze giyeceğiniz kıyafete göre bu modellerden kendinize yakışanını seçebilirsiniz.

 

Modamodel

ModaModel.net, moda denildiğinde akla gelen tüm giyim, kuşam ve aksesuarlar hakkında ziyaretçilerine bilgi vermektedir.

Leave a Comment
Share
Published by
Modamodel

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago