Moda

2021 Bikini Modelleri

2020 bikini modellerinde kendinize uygun bikini modelini bulamadınız ve bikini ihtiyacınızı gelecek seneye mi attınız? Giyim endüstrisi bu kararınızdan sizi pişman etmeyecek kadar güzel 2021 bikini modelleri çıkartmaya hazırlanıyor. Oldukça şık olan bu modeller kimi zaman daha seksi kimi zamansa daha sevimli yönlerinize vurgu yapıyor. Renk ve modele göre giydiğiniz bikini sizin karakterinizin farklı kısımlarını da gösterebilir. Örneğin açık sarı ve kurdeleleri olan bir bikini sizi daha çok sevimli ve arkadaş canlısı gösterirken modele bağlı olsa da siyah bikiniler genelde seksi gösterirler. Bu sebeple satın almak istediğiniz bikinin rengine ve desenine dikkat etmeniz gerekmektedir. Şimdi hazırsanız 2021 için bikini modellerine göz atalım.

2021 Bikini Modelleri

Görselimizde de gördüğünüz gibi 2021 bikini modelleri her karaktere ve tarza uygun birinin kendinden bir parça bulurken zorluk çekmeyeceği şekilde herkes için tasarlanmıştır. Örneğin mavi bikini modelini ele alalım. Bu bikini modelinde bikini altı normal bel üçgen kesim ve üst bikini ile aynı baskı modeline sahiptir. Bikini üstü ise ipleri bulunuyor. İplerinin üstünde ise ince olmasına rağmen bikiniyle aynı desenleri görmekteyiz. Beyaz – açık mavi desenine rağmen göğüs kısmının ve bikini altının önünde açık mavi geometrik desenler görmekteyiz. Bu desenler baskı modelini bölerek aslında daha temiz bir görüntü oluşturuyorlar. Oldukça şık ve rahat görünen bu modeli tavsiye ediyoruz.

Sıradaki bikini ise tabii ki kırmızı ve motifli olan bikini modeli. 2021 bikini modellerine bakarken sıklıkla bu tarz yüksek bel bikini modelleri ile karşılaşacağız gibi. Bildiğiniz gibi 2019’dan itibaren etkisini iyice gösteren yüksek bel pantolon trendi bikinilere ve hatta iç çamaşırlarına kadar oldukça fazla uygulanmaktadır. Bu kırmızı bikini modelinde ise yüksek bel üçgen kesim bikini altı görmekteyiz. Bikini üstünde ise kalın ipler tercih edilmiştir. Bu şekilde hem yüzerken hem de bikiniyi giydiğiniz sırada oldukça rahat edeceksiniz. Özellikle büyük göğüslüyseniz bu modeli daha çok tavsiye ederiz. Bunun nedeni boyundan bağlamalı olmaması ve iplerinin ise daha kalın olmasıdır. Bu şekilde oldukça rahat bir gün geçireceksiniz.

Birbirinden Şık Farklı Bikini Modelleri

Bikini modelleri yazımıza başlarken siyah oldukça çekici bir renk demiştik. Ancak bu rengin verdiği o çekiciliği değiştirebilirsiniz. Örneğin yine görselimizde gördüğünüz gibi tahta ya da başka takılarla seksi bir modelden çok daha sevimli bir hale getirilmiştir. Özellikle aşırı kadınsı görünmek istemiyorsanız ancak siyah bir bikini giymek istiyorsanız bu gibi modelleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca bu siyah bikini modelinin de kırmızı bikini modeli gibi balenli olması da oldukça büyük avantajdır. Kendinize bikini alırken dikkat etmeniz gereken şeylerden biri de bu bikinilerin balenleri yani bikini üstünde teli olup olmadığıdır.

Bikini alırken göz önüne almanız gereken birkaç şey de söyleyelim. Özellikle renk seçimi yaparken kendi sevdiğiniz renklere yönelmelisiniz. Ancak kilonuza göre hareket etmek istiyorsanız o zaman açık renkli bikiniler sizi daha kilolu gösterirken, koyu renkli bikiniler sizi daha zayıf gösterecektir. Bu şekilde kendi vücut tipinize uygun bikini kombininizi ayarlayabilirsiniz. Örneğin göğüsleriniz küçük ancak kalçanız genişse o zaman bikini üstünüzü açık renkli bikini altını ise koyu renkli seçebilirsiniz. Siyah ve beyaz dengesini bu kombinde oldukça kolay bir şekilde tutturacaksınız. Ayrıca yine göğüsünüz küçükse üçgen ve bağlamalı olan modelleri tercih edebilirsiniz. Bu da büyük göğüsleriniz varmış gibi gösterecektir. Hem açık renk hem de üçgen kesim almanız ise en kesin çözümü sunacaktır.

Ceyda Dok

Leave a Comment
Share
Published by
Ceyda Dok

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago