Moda

2021 Plaj Giyiminde Trendler

Hepinize merhaba arkadaşlar. Bu yılın yaz ayları henüz bitmese de şimdiden modacılar arasında 2021 plaj giyiminde trendler hakkında tartışmalar ve modeller başladı. Bugün biz de sizlere bu hoş plaj görünümlerinden birkaç tanesini göstereceğiz. Bu şekilde sizler de bu yılki parçalarınızı gelecek döneme hazırlayabilirsiniz. Plaja ya da havuz kenarına gitmeniz fark etmez. Bu görünüşlerden birini kendinize uygulayarak oldukça şık bir görüntü sergileyebilirsiniz. Bu plaj giyimindeki trendler sadece bikini ve mayo gibi deniz içinde kullanacağınız görüntüyü daha çok kapsamaktadır. Bu yüzden üzerinize tercihen giyebileceğiniz plaj elbisesini daha çok plaj çantası ile uydurmak isteyebilirsiniz. Son uyarımız ise sağlık için. Plaja giderken güneş gözlüğü kullanmanız ve güneş kremi kullanmanız sağlığınız açısından oldukça önemlidir.

2021 Plaj Giyiminde Trendler

2021 plaj giyiminde trendler yazımıza oldukça çarpıcı bir görünümle başlıyoruz. Metalik mayo ve bikiniler sayesinde oldukça şık ve seksi görüneceksiniz. Üçgen bikinisi ve kenarı ipli yüksek bel bikinisiyle altın sarısı olan bikini modeli şık olduğu kadar oldukça da etkileyici bir görüntü sunuyor. Özellikle kum saati vücut tipine sahip kadınlara bu tarz bir mayoyu öneririz.İkinci bikini modelimiz ise yine oldukça şık ancak bu model daha çok zarif. Sporcu sütyeni bikinisi ve yüksek bel ve alt kesimi gittikçe daralan bikini altı sayesinde oldukça şık bir görüntü elde edeceksiniz. Ayrıca gri parlak görüntüsü de oldukça dikkat çekiyor.

Plaj giyiminde trendler tanıtmaya devam edelim. Görselde gördüğünüz son plaj bikinisi oldukça gösterişli ve ben buradayım diye kendini belli ediyor. İnce bikini askıları ve sporcu sütyeni kesimi sayesinde oldukça rahat olabileceğiniz bir model. Hem yüksek bel olması hem de kemerindeki parlaklık detayı sayesinde bizlerin oldukça beğenisini topladı. Metalik pembe görünümü ise onu olduğundan fazla gösterişli hale getirmiş. Bu modeli özellikle armut vücut tipli kadınlara tavsiye ediyoruz. Alt bikini kısmını yüksek bel ve kalça ile kemer kısmı arasında yeterli miktarda kapalılık olduğundan kalça kısmınızı gizleyerek göğüs kısmınızı ortaya çıkartır ve oldukça dengeli görünürsünüz. Bu modeli sevmediyseniz bile bu modele benzer bir modelde giyebilirsiniz.

2021 Plaj Giyimi

2021 plaj giyiminden bahsederken tabii ki sadeliği de gözden çıkartmamıza gerek yoktur. Özellikle ilk modelde gördüğünüz kelebek baskılı bikini modeli oldukça sade ancak bir o kadar da sevecen bir model. Kenarları işlemeli bikini üstü ve yüksek bel bikini altı ile oldukça sıcak ve arkadaş canlısı görüneceksiniz. Özellikle kişiliğinizin sıcak ve arkadaş canlısı kısımlarını başkalarına göstermek istiyorsanız bu modeli oldukça tavsiye ederiz. İkinci modelimiz çok daha seksi ve zarif olanlar için. Oldukça seksi hardal ve siyah renklerinde olan baskısı bikinin kesimi ile daha da seksi bir hale bürünmüş. Özellikle bikini üstündeki yatay kesim oldukça çarpıcı bir görüntü oluşturmuş. İki memenin arasındaki az kumaş detayı da oldukça seksi bir görüntü yaratmış. Tabii ki böyle seksi bir bikini üstüne yüksek bel ir bikini altı ile destekleyerek bütün odağı bikini üstünde tutmayı başarmışlardır.

2021 plaj giyimlerinde sonlara doğru yaklaşıyoruz. Bu görselimizin son fotoğrafında ise oldukça sevimli ve sıcak bir renkte olan bikini modeli bulunuyor. Açık sarı rengi sayesinde kolayca fark edilebilirsiniz. Bikini üstünüzdeki kurdele ise oldukça sevimli bir detay. Sarı renk arkadaş canlılığını ve hareketi temsil eder. Bu bikiniyle siz de hem kendi kişiliğinizi ortaya koyacak hem de hareket ederken rahat edeceksiniz. Çünkü bikini üstünün kolları kalın. Bu sayede özellikle yüzüp hareket edecek kadınlar için oldukça harika bir seçenek.

Ceyda Dok

Leave a Comment
Share
Published by
Ceyda Dok

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago