Moda

2021 Tesettür Sonbahar Kış Modası ve Renkleri

Tesettür modası gelişmiyor kendini tekrar etmiyor gibi bazı yanlış kalıplar vardır. Bunların hepsini bir kenara bıraktığınızda ne kadar güzel ve sürekli kendini yenileyen bir moda olduğunu fark edeceksiniz. Her yıl olduğu gibi 2021 tesettür sonbahar kış modası ve renkleri belli oldu. Birbirinden güzel olan bu tesettür modası sade ve yumuşak renkleri oluşturmaktadır. Böylece bu renkleri daha çabuk kombin yapabileceksiniz ve daha güzel görünüme kavuşacaksınız. Özellikle de kombin yapmakta zorlanan ya da üşenen kişiler için bu son moda ilaç gibi gelecek.

2021 tesettür sonbahar kış modası ve renkleri çok şirin ve sıcak renklerde oluşuyor. İster iş yerinde isterseniz de gündelik olarak kullanabilirsiniz. Bunun ışında doğru kombinler yaparak nikah gibi küçük davetlerde kesinlikle kullanabilirsiniz. Genel olarak 2021 modasında ise sade modeller ön planda. Tabiri caizse adeta kazağı giy evden çık kombinler bu sene oldukça moda. Çoğu zaman kıyafetlerin sadeliğini korumak için çok fazla eklemeler ışıltılı dokunuşlar kesinlikle yapmamalısınız. Makyajınız sade olmalı. Şalınız ise hem uyumlu hem de sadeliği korumak için desensiz olmalı. Zaten biraz sonra yapacağım kombin örneklerinde de göreceksiniz. O zaman lafı çok uzatmadan 2021 tesettür sonbahar kış modası ve renkleri neler, kombinler nasıl yapılır, kombin yaparken nelere dikkat etmelisiniz hep beraber bakalım. Bu tavsiyeler sayesinde daha şık ve rahat görüneme kesinlikle kavuşacaksınız.

2021 Tesettür Sonbahar Kış Modası ve Renkleri İçin Örnek Kombinler

İlk kombin hem çok zarif hem de çok şık. Bu sade görünüm sadece tesettür modasında da değil üstelik. Bu kombinde üzerinize tesettür çizgili açık kahverengi bir bluz var. Altına ise yine aynı renkte ve desende etek tercih edilmiş. Üst kısmına daha şık durması için kemer ile süslenmiş. Bu bir takım olsa da dilerseniz siz takım olarak kullanmazsınız. Bluzun altına siyah ya da beyaz mom jeans giyebilirsiniz. Her türlü zarif görünecektir. Şal olarak tesettürünüzle uyumlu olan renkte sade bir renk seçmeye dikkat etmelisiniz. Ayakkabıda dilerseniz babet dilerseniz spor ayakkabı seçmelisiniz. Bu kombinle bir davete ya da gündelik olarak kullanabilirsiniz. İş içinde çok şık olacağı belli. Eminim çok beğenileceksiniz.

Bu kombin ise kesinlikle işe gidenlerin çok seveceği bir kombin. Çok resmi bir görüntüsü var. Bu resmi görüntüsü sayesinde nişanlarda da giyebilirsiniz. Oldukça basit olan bu kombinde ihtiyacınız olan şey ekose pantolon üzerine beyaz sade bir gömlek ve lacivert uzun süveter. Süveter 2021 kış modası için adeta bir bomba. Özellikle süveterin yırtmaçlı olması kombinizi daha da şık gösterecektir. Uyumlu bir görüntü isterseniz şalınızı süveterin renginde seçmelisiniz. Ayakkabıda tercihiniz kesinlikle küçükte olsa topukludan yana olmalıdır. Siyah stilettolar ya da siyah bot topuklular tercih etmelisiniz. Süveterinizde küçük omuz detayları kombine hareket katacaktır. İsterseniz bu şekilde süveter bulabilirsiniz.

Daha spor ve rahat bir kombin arıyorsanız bu çok şirin kombinde sizin için olacaktır. Üzerinize giyeceğiniz triko kazak iki renkte olmalıdır. Bir tarafı beyaz diğer tarafı pudra pembesi. Bu sade renklerin altına ise buz mavisi bir mom jeans eklenmelidir. Beyaz bir ayakkabı ve pudra rengi şal ile kombinizi sonlandırabilirsiniz. Bu sade ve spor kombini gündelik hayatta ya da birini ziyarette rahatça kullanabilirsiniz. Küçük sade bileklik ve saatlerde kombinizi tamamlayabilirsiniz. Eğer çanta takacaksanız yandan asmalı ya da sırttan asmalı kahverengi bir çanta tercih etmelisiniz. Eminim çok zarif ve şık görüneceksiniz.

Ceyda Dok

Leave a Comment
Share
Published by
Ceyda Dok

Recent Posts

Yolculuk Tutkunları İçin Modern Ev Dekorasyonu: Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak

Seyahat etmeyi sevenler, evlerinde de aynı konforu ve şıklığı yakalamak isterler. Modern ev dekorasyonunda gezginlerin…

3 hafta ago

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi…

1 ay ago

Yaz için Elbise ve Etek Kombinleri

elbise modelleri Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri elbiseler ve etekler, hem şıklığı hem de rahatlığı bir…

2 ay ago

Minimalist Salon Dekorasyonu: Azla Daha Fazla Etki Yaratmak

Modern yaşamın karmaşası ve fazlalıklardan bunalmış hissediyor musunuz? Evinizde de bu hissi yansıtmak istemiyorsanız, minimalist…

3 ay ago

Mobilya Dekorasyonu Nedir?

Mobilya dekorasyonu, yaşam alanlarını daha estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek amacıyla mobilyaların düzenlenmesi ve…

4 ay ago

Mermer Orta Sehpa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalite ve Cinsi: Mermerin kalitesi, dayanıklılığını ve görünümünü büyük ölçüde etkiler. Carrara, Calacatta ve Emperador…

4 ay ago