Moda Model

Kot Elbise Modelleri 2020

10.10.2018
1.240
Kot Elbise Modelleri 2020

Kot Elbise ler özellikle yaz aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alan modeller arasında yer alır. Bu modelleri kombinlemek ve kullanmak çok kolay olduğu için hanımlar tarafından da sıklıkla kullanılan modeller arasında yer alır. Spor kombinlerle çok fazla kullanılan kot elbiseler genellikle ince oldukları için yaz ve ilkbahar mevsimleri için uygun bir kıyafet tercihi olacaktır.

Koyu Kot Elbise ler her zaman için cool görüntüler yaratır. Kombinlenlemesi de kolay ve rahattır. Bu sezonda uçları pileli olan kot elbiseleri tercih etmek mümkündür. Bu sene fırfır detayları genel olarak çok tercih edildiği için kot modellerde de ön plana geliyor.

Açık ya da kot elbiselerin modelleri fark etmeksizin renkli çantalarla kombinlnemesi ile oluşan uyum her zaman hanımların hoşuna gidecek bir farklılık yaratır. Renkli dokunuşlar kot elbiselerde ve diğer kot modellerinde çok sık kullanılır. Aynı zamanda parlak ayakkabılarla kombinlemek de iyi bir fikir olacaktır.

Kot elbiselerin spor bir görünüme kavuşması için yırtmaçlı modeller tercih edilebilir. Yırtmaçla beraber spor ayakkabı tercih edildiğinde çok şık görüntülere ulaşmak mümkündür. Bazı küçük aksesuarlarla da kombinlerinizi tamamlamak doğru olacaktır.

Koyu renklerdeki kot elbiselerin kombinlenmesinde sokak modasına uyum sağlamak amaçlı farklı modeller ve rahat bir kombin için açık renkli babetlerle tamamlanması uygun olacaktır. Aynı zamanda bileğe ya da boyuna takılan fularlarla da küçük dokunuşlar yapılabilir.

Uzun kot elbise modellerini hareketlendirmek amacı ile de aynı ya da farklı renkte kemerler takılabilir.

Kot Elbise Kombinleri 2020

Kot elbiseler özellikle kadınların değişmezleri arasındadır ve pek çok güzel model ve pek çok kombin bulunmaktadır.

Askılı Kot Elbiseler; Rahat ve esnek olan bu modeller gün içinde kolaylıkla giyilmektedir. Kahverengi tonlar özellikle tercih edilmektedir.

Kahve Askılı Kot Elbiseler; En çok kullanılan modellerdendir. Hamile kadınlar için en önerilen modeldir. Hem açık hem kapalı herkse giyebilir.

İp Askılı Kot Elbiseler; Mavi tonların elbisesidir ve açık buz mavisi en iyisindendir.

Yandan Yırtmaçlı Kot Elbiseler; Özellikle genç hanımların tercihi olan elbiselerdir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.