Moda Model

Kimono Modelleri 2020

14.10.2018
1.117
Kimono Modelleri 2020

Kimono, uzun, geniş kollu ya da bazen kısa, T şeklinde bazen de dümdüz inen modellere sahiptir. Bu nedenle çok fazla seçeneği bulunur. Bazı modellerde de kimono vücudun etrafına sarılır. Bu şekilde arkadan obi adı verilen bir kanatla da korunur. Aslına bakılırsa hem erkek hem de kadın fark etmeksizin herkesin gardırobunda durması gereken bir giysi olarak nitelendirmek mümkündür.

Kimono modelleri farklı renkleri içinde barındırıyor. Geçtiğimiz senelerde aşırı trend olan bu modeller şimdi tekrar trend olmaya geliyor. Etnik desenli ve birbirinden güzel renkli püskülleri ile göz kamaştıran kimono modelleri hanımların rahatlıkla kullanabileceği, özelikle de yaz aylarında kombinlerinizi tamamlayabileceğiniz bu parçalar çok şık bir görüntü elde etmenizi sağlayacak.

Kimonolarda Japonlara göre her zaman sağ taraf solun üzerine düğümlenir. Bu bir kuraldır. Fakat erkekler için böyle bir durum geçerli değildir. Önceleri de erkek dışında daha çok kadınların kullandığı giyim eşyası olduğu için erkekler için çok fazla değişik model olduğu söylenemez diyebiliriz.

Kimono Kombinleri

Sokakta, yemekte, ofiste hatta denizde ve plajda kısacası her yerde giyebileceğiniz kimono modelleri ile çok rahat bir şekilde kombinler oluşturabilirsiniz. Japonların kullandığı kimonolar da çiçek desenleri barındırdığı için çok abartıya kaçmayan sade kıyafetlere renk katmak için vazgeçilmez modellerdendir. Tesettürlü hanımlar için de yazların kolay geçmesine yardımcı olan kimonolar çok rahat ve ince olduğu için tercih ediliyor.

70’lerin başlarını hatırlatan bu kimonolar farklı kesimleri ile de beylerin dikkatini çekebiliyor. Daha çok genç erkeklerin dikkatini çeken modeller yer alıyor özellikle de 2020 sezonunda. Bu nedenle desen karmaşası açısından erkek kimonoları incelendiğinde kadınlarınki kadar karmaşık ya da yoğun bir desene rastlanmaz.

Sıcak havalarda kimonolar sıklıkla tercih edilen giysilerdendir. Bu nedenle de kullanım alanları çok fazladır. Yaz mevsiminde hem kadınlar hem de erkekler için vazgeçilmez bir tamamlayıcıdır. Dökümlü rahat ve bol olması nedeni ile her zaman kullanım kolaylığı olan bir giysidir. Bu nedenle hem erkek hem kadın herkesin gardırobunda bulunabilir. Erkeklerde bu sezon kullanımının daha da arttığını görmek mümkün olacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.