Moda Model

En Trend Kolye Aksesuarları 2020

19.10.2018
1.068
En Trend Kolye Aksesuarları 2020

En Trend Kolye lerde en çok beğenilen aksesuarlar genellikle altın detaylardır. Altın her kadının sevdiği bir mücevherdir. Bu nedenle altın aksesuarlar ve kolyeler çok sevilir. Artık beyaz ve rose gold modelleri ile altın kolyeler gerçekten kadınların gözdesi haline geldi ciddi anlamda hem de. Geniş ürün ve model seçenekleri ile hanımların gözdesi haline gelen altın kolyeler trendler arasında yer alıyor.

En Trend Kolye ler arasında yer alan altın modeller klasik modelleri de içinde barındırıyor. Bu nedenle de vintage bir tarz oluşturmak için klasik modellerden tercih etmek mümkündür. Bunun yanında kişisel tercihlere bağlı kolyeler de çok fazla kullanılır. Kendi istediğiniz modeli kuyumcularda ya da gümüşçülerde yaptırmak da son zamanlarda kolye tercihlerinde popüler olan olanaklar arasında yer almaya başladı.

Yine son dönemlerde kullanılan minik taş detayları kolyeler arasında yer alıyor. Bu modeller renkli taşlar ya da beyaz pırlantalardan olabilir. Yine sonsuzluk, kelebek, dört yapraklı yonca, yıldız, çiçek figürleri ya da bu figürlerin küçük taşlarla süslenmiş halleri en çok tercih edilen klasik modeller arasında yer alıyor.

Kolye Modelleri 2020

Spor kolyelere bakılacak olursa son dönemdeki çoklu zincire sahip ve uzun modeller çok revaçta. Kombinenmesi de kolay olan bu kolyeler sokak modası için oldukça uygundur. Büyük ve birbirinden farklı parlak objeler ya da aralarına giren küçük bir taş ile kibarlık sağlama mümkün olur.

İsimli kolyeler genellikle hamile hanımlara hediye edilen kolye modelleri arasında yer alıyor. Kalp ya da sonsuzluk gibi simgelerin üzerine sığdırılan modeller çok kibar bir hediyelik olarak değerlendirilebilir. Farklı modeller farklı renklerde karşınıza gelir. Altın sarısı, gümüş ya da bakır tonları kolyelerde çok fazla tercih edilir.

Siyah iplerde ise daha çok renkli motiflere yer verilir. Bunlar da daha sevimli modeller olup genç kızlar ya da genç hanımlar tarafından tercih edilir. Spor kombinleri tamamlamada en çok bu modeller tercih edilir. Yaz aylarında da hitlerde yer alan modeller her türlü objeyi içinde barındırır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.