Moda Model

Desenli Pantolon Modelleri 2020

22.10.2018
736
Desenli Pantolon Modelleri 2020

Desenli Pantolon lar bu sene sonbahar ve kış modasında yer alan ve en dikkat çeken modeller arasında yer alıyor. Bu nedenle hanımların severek tercih etmelerini sağlıyor. Desenli pantolonlardan ekoseli modeller bu sene oldukça tercih edildi ve gelecek sezonda da ekose deseni oldukça sık kullanılacak. Ekose, sadece pantolonlarda değil aynı zamanda birçok giyim eşyasında kullanılan desenlerden biri olarak karşımıza sıklıkla çıkacak.

Desenli Pantolon larda bu önümüzdeki senede ekose dışında bu gibi çizgilerin oluşturduğu motifleri pantolonlarda görmek mümkün olacak. 2020 sezonunda aynı zamanda geometrik desenlerin olduğu pantolonlar da kullanılmaya başlayacak. Çiçek motifleri son dönemde çok fazla tercih ediliyor. Çiçek motiflerinin yanında bahar renklerinin yer aldığı modeller de pantolonlarda sıklıkla rastlanan desenler arasında yer alacak.

Desenli pantolonlar bu sezonda kullanılan ve özellikle sonbahara çok yakışan detaylardandır. Bu nedenle hanımların gözdesi olarak kullanılan parçalar arasına desenli modeller de girmeye başladı. Her kadın şık görünmeyi sever bu nedenle de her kadın bu parçaya sahip olmalıdır. Özellikle iş ortamında da kullanılabilecek olması bu modelleri daha da çekici kılar.

2020 Desenli Pantolon Modası

Desenli pantolonların modası 2020 sezonunda çok fazla kullanılacak. Dikey çizgilerin de yoğun olduğu modeller arasında farklı tarzda kombinlerle tamamlanabilir. Bu nedenle çizgi ve geometrik desen ağırlıklı modeller çok fazla kullanılan parçalardan olacak.

Desenli oldukları için bu tarz pantolon modelleri daha sade ve düz kazak ya da bluzlar ile kombinlenerek kullanılmalıdır. İspanyol paça modellerle boru paça modellerde çok fazla kullanıldığını görmezden gelmemek gerekir. Salaş düz renk beyaz ya da krem gömleklerle kombinlenen desenli pantolonlar çok fazla dikkat çeker ve çok beğenilir.

Bu şıklığı yakalamak için siz de bu sene desenli pantolon almayı ve gardırobunuzda yer vermeyi unutmamalısınız. Desenli pantolonlarla güz ve kış aylarını renklendirmek amacı ile kullanmanızda fayda var. Bu nedenle açık renk dışında canlı renklerde de kombinlemek de fayda olabilir. Farklı renkleri ve farklı kombinleri deneyerek yeni bir tarz yaratabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.