Moda Model

2020 Yılbaşı İçin Saç Modelleri

24.10.2018
1.015
2020 Yılbaşı İçin Saç Modelleri

Yılbaşı hazırlıkların dekorasyondan ziyade kişiler kendisini de bu gece için hazırlar. Bunun için kuaför hazırlıkları saç ve makyaj hazırlıkları çok fazla zaman alır. Saç Modelleri daha hızlı ve çabuk modeller seçilirse daha iyi olacaktır. Hazırlanmak için hem daha fazla süre kalır. Hem de bu anlamda 31 Aralıkta tüm kuaförler hem yoğun hem de çok hızı çalıştıkları için belki istenen modele ulaşmak zor olabilir. Bu nedenle de evde yapılabilecek farklı modelleri incelemek için doğru yerdesiniz.

Saç Modelleri nde karar vermek yılbaşı gibi özel akşamlarda zor olabilir. Ancak örgü modelleri çok sık kullanılan ve aynı zamanda bu tarz özel geceleri süslemek amaçlı örgü saç modelleri de sıklıkla tercih edilir. Örgü modelleri hayatımızdaki popülerliğini devam ettiren saç stilleri arasında yer alır. Bu kim ne derse desin değişmeyen bir modeldir. Örgü modelleri ile şık görünmek modern görünmek de mümkündür. Düğüm örgü modeli ise tam da bu tarz günler için uygundur.

Bazı kolay topuzlar da gidilecek yere göre de olsa bu geceler için uygundur. Topuz aparatı ile kolayca yapılabilecek modeller mevcut. Topuz ile şık bir görüntü yakalamanız da kolay hale gelir, bu modellerde gözleri ön plana çıkarmak önem taşır.

2020 Yılbaşı için Kısa Saç Modası

Yılın en ihtişamlı günlerinden biri olan yılbaşı gecesi yaklaşmak üzere ve o gecede nasıl olacağına karar verdiniz mi? Eğer kısa saçlara sahipseniz ve bunu düşünüyorsanız işte size uygun güzel şık stiller tam burada.

Düz saçlar; Pürüzsüz düz saçlar en kolay ve şık görünümü sağlayabilir. Omuz hizasına gelen düzlükteki saçlar ile şık bir elbisenin uyumu işte aranan ihtişam olarak düşünülebilir.

Vintage Dalgalı; Saçları ine uçlu bir maşa ile dalgalandırıp fırçayla taradıktan sonra ister yandan ayırarak ister de önden burgu yapılarak kullanabilirsiniz.

Salaş Dalgalı; Düzleştirici ve parmakla oluşturulan kıvrımlar sayesinde plaj dalgalarına sahip olmak mümkündür.

Dağınık Topuz; Ön kısımdaki iki tutamın serbest bırakılması ile yapılan topuz ile salaş bir şıklık elde edilebilir.

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.