Moda Model

2020 Kış Makyajı

30.10.2018
842
2020 Kış Makyajı

Havalar soğumaya başladı. Bu da artık kış mevsiminin iyice yaklaştığını anlatıyor aslında. Havaların soğuması ile Kış Makyajı tonları da merak ediliyor. Aslında makyaj konusunda güzellik dünyası iki farklı yola ayrıldı diyebiliriz. Bir taraf daha sade daha doğal daha minimalist bir makyaj tarzı benimseyerek daha sağlıklı ve parlak görünen ciltlere önem verirken, diğer yandan da farklı bir anlayış söz konusu. Parlak simlerin olduğu farlar, daha canlı renklerle daha yaratıcı ve güzelliği farklı bir boyuta taşıyan anlayış söz konusu.

Strobing, Kış Makyajı için 2020 sezonunda daha fazla ön plana gelecek. Strobing, kontür kullanmak yerine aydınlatıcı ile boyut kazandırma işlemidir. Bu da yüzün ışıltılı olmasını sağlayacak. Göz pınarları kısmında ise beyaz parlak görüntü bakışların daha enerjik ve dolu dolu olmasını sağlıyor. bu da kış modasında kullanılan diğer detaylardan biri.

Kırmızı ise farklı bir detay olarak karşımıza geliyor. Kırmızı tonları ve asıl kan kırmızısı tonu minimal makyaj sevenlerin en güçlü ortakçısı olarak gösterilebilir. Kırmızı ruj en çok kullanılan makyaj malzemesi olarak gösterilebilir. Klasik bir hava katan kırmızı rujlar tüm gösterişi ile bizlerin karşısına geliyor.

Makyaj Modası 2020 Sezonu

Pastel tarzları bu sezonda kırmızıdan sonra gelen en güzel kış tonlarından biridir. Altın ışıltılı sarı far, pastel sarı ve açık mavi gibi far renklerin yoğun olması bekleniyor. Ayrıca bu tonlar ve bu renkler genellikle tek ton olarak kullanılacak. Bu sezonda dumanlı gözlere pek yer yok gibi duruyor. Sadece tek renk pastel tonlar hem daha doğal hem de daha saf görünmek adına daha çok tercih ediliyor.

Göz makyajında yine eyeliner modası damgasını vuracak diğer bir etmendir. Eyeliner çizgileri her zamankinden daha farklı modellerle karşımıza geliyor. Hem üst göz kapaklarına hem alt göz kapaklarına çizilen keskin hatlar dikkatleri üzerine toplayacak. Eyeliner konusunda bu kadar usta değilim diyenler için göz kalemi yardımıyla da aynı detay yapılabilir. Sadece belki biraz daha kalın bir çizgi halinde de görünebilir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.