Moda Model

Dantelli Abiye Modelleri 2020

19.11.2018
1.542
Dantelli Abiye Modelleri 2020

Dantelli Abiye Modelleri her zaman hanımların severek kullandıkları modeller arasında olduğu için şık görünmemek gibi bir durum söz konusu değildir. Farklı birçok modelin arasında yer alan dantelli modeller her zaman hanımların dikkatini çeken ve tercih sırasında ilk sıralarda olan modellerdir. Hemen hemen her tür elbisenin dantelli modelini görmek mümkündür. Bu da dantelli abiyelerin en büyük avantajları arasındadır.

Dantelli Abiye Modelleri hanımların her törende ve davette kendi tarzınıza uyan ve duruma yakışan şekilde kullanılabilirler. Özellikle de siyah ve beyaz gibi asilliği, şıklığı ve sadeliği simgeleyen iki özel renk ile uyumlandığında adeta göz kamaştıran bu detay diğer renklerle de uyum yakalamakta hiç zorlanmıyor. Daha farklı ve değişik modeller için ise bu anlamda renk detayları devreye girer. Farklı renklerde dantel detayları olabileceği gibi aynı renklerde olan modeller daha çok tercih edilir. Elbise astarı üzerinde elbisenin rengindeki danteller her zaman için daha çok tercih edilir.

Dantelli Abiyeleri Kombinleme

Dantelli modellerle farklı görünümlerde farklı davetlere katılmak da mümkündür. Siz de tarzınıza uygun olan modeli belirleyerek nişanlarda, düğünlerde, doğum günü partilerinde, mezuniyet balolarında ve daha birçok özel organizasyonda dantelli abiye tercih ederek gecenin yıldızı olmayı çok kolay bir şekilde başarmanız mümkün olur. Dantelli abiyelerde dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar da bulunur. Örneğin dantelli elbise eğer bir evlilik düğününde kullanılacaksa, kesinlikle renk seçimi beyaz olmamalıdır. Beyaz modeller gelinle yakın olmamalıdır.

Dantelli abiye modeller genellikle zarif ayakkabılar kullanılarak kombin edilmelidir. Örneğin platform topuk ayakkabılar bu tarz bir kombin için kesinlikle uygun değildir. Genellikle stiletto ya da tek bant stiletto denilen ayakkabılar ile kullanılan modeller dikkatleri üzerine toplar ve beğeni kazanır.

Kısa elbise modelleri genellikle yaz aylarındaki törenlerde kullanılsa da uzun ve koyu tonlu elbiseler de daha ağır bir görüntü olacağından yine yaz aylarında da tercih edilebilir.

2020 sezonunda dantelli modeller çokça tercih edilecek. Farklı modelleri içeren modeller çokça beğeniliyor. 2020’nin tasarımcıları dantelli modellere çok yer verecek.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.