Moda Model

2020 En İyi Nişanlık Modelleri

01.12.2018
2.084
2020 En İyi Nişanlık Modelleri

Nişan zamanı daha çok bahar ayları gibi düşünülse de kış aylarında da nişan törenlerine rastlanır. Birçok kişi nişanını kış sezonunda tercih edip yaza giriş zamanı da düğün yapılabilir. Bu şekilde tercihlere çok fazla rastlanmaktadır. Nişanlık Modelleri ise birbirinden farklı ve dikkat çeken modelleri ile kaşımıza gelecek. Bu sezonun hitleri arasında taşlı, parıltılı ya da inci detaylı modeller yer alacak. Ayrıyeten de üç boyutlu desenlerin olduğu modeller dikkatleri üzerine toplayan diğer bir ayrıntı diyebiliriz.

Nişanlık Modelleri nin kesimi 2020 için A kesim modeller olarak karşımıza gelecek. Artık prenses model kabarık etekleri olan tuvalet olarak adlandırılan elbise modeller gelin adayları tarafından çok fazla tercih edilmemeye başladı. Kabarık, prenses modeller demode kalıyor, mazi oluyor diyebiliriz. Bu modeller artık daha çok gelinlik tercihlerinde kullanılıyor. Hanımlar hem kına gecelerinde hem de nişan törenlerinde artık kabarık elbiselerden hoşlanmıyor. Bunun yerine sadece düz kesim ya da hafif kabarık ancak modeli işlemeli, payetli ya da parlak modeller tercih ediliyor.

Nişanlık seçimlerinde ayakkabı da elbiseyi tamamlayan en büyük parçalar arasında yer alıyor. Bunun sebebi elbisenin tamamlayıcısı olmasıdır. Elbiseler tamamlanması açısından ayakkabılar en büyük tamamlayıcıdır; kısa boylu hanımların uzun elbise tercih etmeleri sonucu topuklu ayakkabı kullanmak zorunda kalıyorlar. Bu ayakkabılarla tüm gece ayakta olacakları için rahat modeller seçmeleri gerek. Bu nedenle de platform ya da dolgu topuk öneriliyor.

Nişan Elbisesi Modası 2020 Sezonu

Balık model nişanlıklar daha kadınsı ve vücut hatlarını ön plana çıkaran modeller olarak bilinir. Bu nedenle özellikle kalçası büyük olan hanımlar için pek fazla önerilmez. Balık etek modellerde taşlı ve parıltılı detaylar çok fazla dikkat çekmektedir.

Tek omuz elbiseler dışında parlak modeller dikkat çekecek. Yine dekolteli modeller de ön planda olacak. Göğüs, sırt ve bacak dekoltesi 2020 sezonunda dikkat çeken modeller arasında yer alıyor. Bu tören sahibi olarak göz önünde bulundurulduğunda çok fazla abartmadan dozunda olursa daha modern ve şık bir görüntü elde edileceğini garantiler.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.