Moda Model

2020 Sünnet Davetiye Örnekleri

18.12.2018
1.094
2020 Sünnet Davetiye Örnekleri

Sünnet Davetiye Örnekleri uzun bir süreden beri aynı modellerle karşımıza gelmeye devam ediyor. Bu modeller hangisi diye baktığımız zaman ise fotoğraflı modelleri görmemiz mümkün olur. Aslında bu modelleri daha fazla geliştirilerek kullanıldığı da gözden kaçmayan diğer noktalar arasında yer alıyor. Birbirinden farklı renkli modeller de yok değil. Fotoğraflı modellerde de genellikle çocuğun tek kendi fotoğrafı yer almasına karşın aile fotoğrafını tercih eden aileler de var.

Sünnet Davetiyesi Örnekleri arasında çizgi film ya da animasyon film karakterlerinin yer aldığı modeller de yer alıyor. Örneğin arabalar filmi ya da harika kanatlar filminin karakterleri ile fotoshop olarak kullanılan modeller mevcuttur. Bu örnekler dışında daha sade modeller tercih eden aileler de var. Sünnete uygun olacak maşallah yazılı ya da naza boncuklu birçok model davetiyelerde kullanılabiliyor.

Davetiyelerde sünnet düğünü ile ilgili ve düğünün konseptine uygun detayların yer aldığı görsellere ya da renklere yer vermekte fayda var. Örneğin farklı renklerden oluşan capcanlı bir davetiye örneğinde çocuğunuz ve arkadaşları için palyaçolu ya da sihirbazlı eğlenceli bir organizasyon tutacaksanız bunu davetiyenin alt kısmında belirtebilirsiniz. Aynı zamanda küçük ek bilgilerin yer aldığı kartlar da davetiyelerin yanlarına ekleyebilirisiniz.

Sünnet Düğünü İçin Davetiye Modelleri 2020

Farklı davetiye örneklerinin yer aldığı modeller arasında bulunan diğer bir örnek de stüdyo çekimlerinde ailelere yer verilerek farklı modellerin yer almasıdır. Bunun yanında değişik olmak isteyen aileler yine çocuklarının birkaç fotoğrafının bulunduğu kartlı modeller eyer verebilmekteler.

Kutlama havası verilmesi adına çocuğun isminin yazıldığı modellerin de talibi çok fazla şu dönemde. Kapak kısmı konfeti, balon ya da renkli detaylarla süslü modeller de sevilerek kullanılan bir başka model arasında yer alıyor.

Sünnet davetiyelerin iç yazısında genellikle çocuğun ağzından söylenmiş havası verilen şiirsel ya da maniye benzeyen sözlere yer verilse de farklı modellerde ailenin konuştuğu modellere de yer verilmektedir.

Bilgilendirme olarak mevlut yapılacaksa, not olarak sünnet davetiyesine eklenir. Bazı sünnet düğünlerinde kına gecesi de yapılmaktadır. Bunlar mutlaka bildirilmelidir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.