Moda Model

Payetli Mini Etek Modelleri 2020

20.12.2018
817
Payetli Mini Etek Modelleri 2020

Payetli Mini Etek ler hanımlar tarafında son zamanlarda ilgi görmeye başladı. Dikkat çekme nedenleri arasında ise farklı modellerinin renklerinin ve aynı zamanda kullanım alanlarının artması geliyor. Bu nedenle de farklı ve bir o kadar şık payet modası kış aylarında da pırıl pırıl olmak için geliyor. Kış aylarında kullanılması zor gibi dursa da bu modeller genellikle her mevsim kullanılıyor. Bu nedenle kullanılacak alan seçimi yapıp tekrar istediğiniz alanda kullanabilirsiniz.

Payetli Mini Etek modelleri sezon başında farklı renklerle dolaplar için hazırlandı. Bazı kışlık kazak modellerinde de farklı payetli modeller bulunuyor. Bunlar arasında yünlü modeller ve farklı ürünler de var. Eteklerde de tamamı paletlerle süslü bir o kadar da dikkat çekici parlak şekilde olmayan modeller bulunuyor. Kot eteklerde örnek verilecek olursa cep kısımlarında payet detaylarına yer verip sonrasında da kumaşı devam ettiren modeller yer alıyor. Bu modeller de genellikle de sokak modası sokak stili olarak değerlendiriliyor.

Birçok modelin bulunduğu payet modasında eteklerden kazaklara, kazaklardan elbiselere birçok alanda kullanılabilen farklı modellere sahip. Bu da değişik kullanım alanları yarattığı için kadınlara daha çok tercih imkanı sağlıyor. Payet modası 2020 sezonunun başında trend olan stiller arasında yer aldığından yeni sezonda da farklı modellerle kullanılması elbette ki beklenen bir durum olarak karşımıza gelir.

Payet Modası 2020

Payet modelleri daha çok davetlerde ve düğün gibi özel günlerde tercih edilir. Ancak moda tasarımcıları payetleri yalnızca gece kıyafetlerinde değil, spor parçalarda bile kullanarak bu trende bambaşka bir yorum da getirdi.  Aynı şekilde yine payetli mini etekleri düşük omuzlu, bohem tarzda bir bluzla tamamlayarak 70’ler havasını yakalamak mümkündür. Payetli pantolonlar ise transparan bluzlar ile kombinlenerek harika bir ikili oluşturuyor.

Payetli mini etekleri kombinlerken daha sade ve hatta mümkünse tek renkli modeller kullanılarak tamamlanmalıdır. Bu şekilde daha hoş ve şık kombinler yaratmak mümkün hale gelir. Farklı kombinlerle dikkat çekmek için ise parlak payetli iki parça kıyafeti kombinlerek göz kamaştırabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.