Moda Model

2020 Yılan Derisi Blazer Modelleri

28.12.2018
764
2020 Yılan Derisi Blazer Modelleri

Yılan Derisi Blazer Modelleri bu sezonda farklı alanlarda tamamlanabilen ve kullanılabilen modelleri içerir. Bu tarz hayvan derisi desenli modeller daha çok ofis şıklığında tercih edilir. Blazer ceket modası her zaman kadınların kombinlerinde kullanıldığı gibi spor olmasına rağmen ofis kombinlerinde de kullanılır. Aynı zamanda renk seçeneği çok fazla olan modeller bulunduğundan kot pantolon ya da mom jeans gibi modellerle de kombinlenebilmektedir. Aslında bakılırsa bu modeller ilk önce erkeklerde kullanılmaya başlandı ve şimdi artık kadınlarda da kullanılıyor.

Yılan Derisi Blazer Modelleri arasında farklı modelleri de içinde barındırıyor. Uzun ya da kısa modelleri içeren blazer ceket modası eteklerle ve pantolonlarla rahatlıkla kombinlenmeye açık olup tamamlarken sıkıntı çıkarmayan nadir parçalar arasında yer alıyor. Birçok alanda rahatlıkla kullanılan yılan derisi blazerler sokak modası, ofis şıklığı, günlük kombin demeden tamamlandığı her parçaya daha doğrusu hemen hemen her parçaya uyum sağlayabilir. Örneğin etek ve pantolonlarla rahatlıkla kombinlnirken düz renk bluzlarla da kolaylıkla uyumu yakalar.

Farklı modelleri içinde barındıran blazer modelleri ceket formlarının düşük omuzlu ve geniş vatkalı olmak üzere iki formda karşınıza çıkar. Bu anlamda kombinlemek istediğiniz tarza ve stile uygun formu ve modeli seçebilirsiniz.

Yılan Derisi Blazer Ceket Modası

Blazer ceket modellerini kombinlerken Biraz şıklık katmak adına topuklu ayakkabılarla kombinlenerek yeni tarzlar yaratmaya olanak sağlıyor. Stiletto ve düz ayakkabılarla kombin stiline göre kombinlemek mümkündür. Geniş vatkalı modeller için genellikle stiletto modelleri tercih edenler daha fazladır. Aslında spor olmaları nedeni ile sokak modasında da sıklıkla kullanılır. Bu anlamda farklı renklerdeki modelleri bulmak mümkündür. Bu şekilde kombinleri tamamlamak daha kolay ve güzel olacaktır.

Bu modeller kış ve yaz aylarında kombinlenme imkanı sağladığı için hem çok beğeniliyor hem de çok tercih ediliyor. Daha çok erkek modelleri olarak ortaya çıkan ve sonrasında kadınların daha çok tercih ettiği bir model olarak yer alan blazer ceketler son dönemde sıklıkla gündeme gelmeye başladı ve bu durum ilgi çekmeye devam ediyor.

 

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.