Moda Model

Kışlık Etek Modelleri 2020

06.01.2019
1.199
Kışlık Etek Modelleri 2020

Kışlık Etek modası birbirinden farklı modeli içinde barındırıyor. Çok fazla seçenek ve çok fazla tür var. kışlık mini etekler, kloş etekler, pileli etekler, çan etekler… Saymakla bitmeyen kışlık etekler çok fazla modelde olduğu için hanımlarında dikkatlerini çekiyor. Özellikle ofis şıklığı için hanımların gözde parçaları arasında yer alan etekler sadece ofis şıklığında değil sokak modasında da kolaylıkla kullanılabilir. Bu nedenle birçok modelden istenileni seçip güzel ve giyilecek yere göre kombin yapmak tamamen sizin elinizde olan bir durumdur.

Her kumaş ve model ile kullanımı pek de mümkün olmayan modeller arasında yer alan kışlık mini etekler deri modelleri ile dikkat çekiyor. Siyah, bordo, kırmızı ve kiremit rengi modelleri ile dikkat çekiyor.  Ekose desenli ve kalın kumaşlardan oluşan etekler son dönemde balıkçı yaka kazaklarla kombinlenerek çok fazla tercih ediliyor. Bu şekilde kaşe montlarla ve uzun çizmelerle tamamlanan kombinlerinize aksesuar olarak fötr şapka ya da uzun bir atkı veya da şal tercih edebilirsiniz.

Etek giymekten vazgeçmeyen kadınların yaz aylarında tek geçtiği eteklerden olan mini etekler hem çekici hem de şık görünmeyi sağlar. Bu nedenle de genellikle iyi fiziği olan hanımların ok rahat tercih ettikleri modeller arasında yer alır. Farklı kombinlerin de mümkün olduğu modellerde deri olan mini eteklerle genellikle file çoraplar tercih edilir. Bu kombin altına da postal modeli olarak tabir edilen bot modelleri kullanılır. Ancak çok soğuk havalarda file çorap ne kadar uygun olur tartışılır doğrusu.

Etek Modası 2020

Kloş etek modelleri hanımların gardıroplarında bulunması gereken modellerden biridir ki zaten her hanımın dolabında da illa ki vardır. Bohem bir hava katan modeller de mevcut kloş eteklerde. Bu nedenle tarzınız bu akıma yatkınsa kloş eteklerde bu akıma uyan tarzda modeller de vardır.

Biraz şık ve kadınsı bir görünüm elde etmek isteyen hanımlar için pileli etekler vazgeçilmezler arasında yer alıyor. Midi boy pileli etekler geçtiğimiz senelerde oldukça beğenilip ve çok da tercih ediliyor.

 

 

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.