Moda Model

Stiletto Ayakkabı Modelleri 2020

07.01.2019
1.115
Stiletto Ayakkabı Modelleri 2020

Stiletto Ayakkabı Modelleri son dönemlerde her zaman kullanıma açıok lan ve çok sık kullanılan ayakkabılar arasında başı çekiyor. Rahatlık anlamında spor ayakkabı gibi olmasa da tercih bakımından spor ayakkabı modellerini sollayacak kadar çok kullanılıyor. Gerek sokak modası, gerek ofis şıklığı gerek ise abiye giyimde stiletto modellerle karşılaşmak mümkündür. Kullanım alanı çok olduğu gibi renk ve model seçenekleri de çok fazla olan stilettolar hanımların gözbebeği haline gelmiş durumda. Birbirinden güzel ve şık birçok model 2020 sezonunda da karşımıza gelecek.

Stiletto Ayakkabı Modelleri farklı renk desen ve formlarla yine karşımızda olacak. Aynı zamanda topuk boylarındaki farklılıklarla da seçim oranını arttıran diğer özellikler arasında yer alıyor. Farklı alanlarda kullanıma uygun olan modellere örnek verilen stilettolar farklı farklı kombinlerin tamamlayıcısı olarak hayat kurtarıyor denebilir. Kombinlenmesi çok kolay olduğu için birçok kadının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Stilettolar ilk çıktığı zamanlarda sadece düğün veya özel davet gibi abiyelerin giyildiği yerlerde kullanılıyordu. Zamanla hem spor kıyafetlerin hem de iş kadınların hayatına girerek kullanım alanına genişletti. Şimdilerde ise birçok farklı modeliyle her ortamda rahatlıkla kullanılabilir hale geldi.

Stiletto Modası 2020

Stiletto modasında hiç kuşkusuz tercih edilen kıyafet kombini etek ve elbiselerdir. Bu nedenle birçok düğün, nişan ya da özel davet gibi alanlarda kadınların stiletto giydiklerini görebilirsiniz. Topukları yüksek modelleri tercih edemeyen hanımlar için aslında birçok seçenek mevcut. Daha alçak ve az yükseklikte stiletto bulunuyor. Bazı modeller de bağcıklı ya da kalın topuklu olanlara rastlayabilirsiniz. Bu modeller de daha fazla rahat etme olanağı sağlar.

Stiletto seçmek için öncelikle ayak tipini ve şeklini bilmek gerekir. Topuklu ayakkabılarda rahat etmek zaten zor olan bir durum, en azından ayağa uygun modeli bularak rahat olmayı sağlayabilmek mümkün hale gelir. Stiletto modellerini çok sevmenize rağmen ayak yapınız taraklı bir şekle sahipse, sivri burun ayakkabı almak yerine daha yuvarlak burunlulara yönelmeniz gerekir. Bu nedenle stiletto  model ayakkabı kullanabilmeye uygun olmak gerekmektedir.

 

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.