Moda Model

2020 Armine Kaban Modelleri

27.01.2019
649
2020 Armine Kaban Modelleri

Kaban Modelleri, çeşit çeşit modelleri ile hanımların ve erkeklerin bu sezonda dikkatini çekecek. Sonbaharda gül ya da çiçek desenli ya da yaprak temalı trençkotlar dışında şeffaf yağmurluklar üzerinde bu tarz baskılara önem verilerek gerekli detaylarla da tamamlanabiliyor.

Farklı Kaban Modelleri ni düşünecek olursak maxi boy da denebilecek dizlerin altında bileklerin yukarısında olan kaban modelleri dikkatleri üzerine toplayan modeller arasında yer aldığı için farklı renklerde ve farklı kalıplarda karşımıza geliyor. Düşük omuzlu modelleri özellikle iş kadınları tarafından ofis şıklığına uygun olarak kullanılıyor.

Kaban seçerken ilk dikkat etmeniz gereken şey tarzınız ve günlük yaşantıda o kabanı nerede kullanacağınızdır. Çünkü güzel görünmekten önce sizi sıcak tutmalıdır. Yaşadığınız yer de bir o kadar önemlidir çünkü kışların nispeten sıcak geçtiği yerlerde çok kalın montlar gereksiz olabilir. Seçerken günlük yaşantınızı ve yaşadığınız yeri göz önünde bulundurmakta fayda var.

Kabanlarda haki, turuncu ve kırmızı tonlarına sahip renkli modeller görmek mümkün. Tarzınıza yeni bir hava katmak istiyorsanız bu kaban modellerini de kombinlemeniz olasıdır.

Kaban Modası 2020

Her zevke uygun modeller bu sezon trend renkleri ile birlikte vitrinlerde yerini almış durumda. Bu nedenle şu dönemde en tarz kabanları seçmek için çok uygun bir dönem. Ayrıca her cebe ve her keseye uygun modeller de bulmak kolay. Stilinize her sezon farklı şekillerde dokunuşlar katarak farklı stiller yaratmak ve şık bir görüntü oluşturmak mümkün olur. Küçük bir mağaza gezisi sonunda uygun modelleri bulmak oldukça kolay olacaktır.

Armine kaban fiyatları modele göre değişmekle birlikte 200 – 500 lira arasında olabiliyor. Bütün bir kışı sıcak bir şekilde geçirmek istiyorsanız kesinlikle bu kabanlardan tercih edebilirsiniz.

Farklı modeller arasında kürklü, kapüşonlu ya da kemerli kabanlar da yer alıyor. Kumaş modeline ve cinsine göre su geçiren ve geçirmeyen kabanlar da mevcuttur. Kaşe modeller ise kış mevsiminin renklerinin tersine yaz renkleri gibi cıvıl cıvıl renkleri içeriyor. Kırmızı, sarı, turuncu, mavi, yeşil gibi canlı renklerden oluşan modeller ile sıklıkla karşılaşılacak.

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.