Moda Model

2020 İlkbahar Kombinleri

31.01.2019
625
2020 İlkbahar Kombinleri

İlkbahar Kombinleri rengarenk birçok modeli içinde barındırıyor. 2020 ilkbaharı moda renkleri ile enerjik bir yapı yaratmak istiyor. Bu nedenle kombinler de renklere, hareketlere, desenlere çok sık yer veriyor. Birçok farklı modelin yer aldığı ilkbahar giyimi için yazımızda bazı ipuçlarından bahsedeceğiz. İlk olarak sarının çok fazla kullanılacağını belirtmek gerekir. Kombinlerin birçoğunda sarıyı görmek de mümkündür. Sarının ardından gelen diğer renk ise mor. Mor hem sarı ile olan kombinlerde hem de kendi başına diğer renklerle kombinlenebilmektedir.

Bisikletçi şortları bu sezon ilkbaharda çok kullanılacak. Diz hizasına kadar olan boyları ve bacakları saran yapısı ile salaş bluz ya da tişörtlerle kombinlenerek kullanılacaklar. Yaz günlerine en çok yakışan renklerden biri olan beyaz yeni sezonun gözde parçaları arasında yer alıyor. Günlük stilden klasik şıklığa kadar her  yer de beyaz sadeliği. Özellikle dantel kombinler ile şıklığı tamamlıyor. Beyaz sadelik yaratırken aynı zamanda hareket kazandırmak için danteli gömlekler ya da yırtık jeanlerle kombinler karşımıza gelecek. Bu da İlkbahar Kombinleri nin ne kadar enerjik olduğunu kanıtlıyor diyebiliriz.

Hareketli kombinler yine meydana çıkıyor ilkbaharda. Hafif parlaklıklar ya da küçük detaylarla bunu görmek mümkün olacaktır.

2020 İlkbahar Sezonu Trendleri Nelerdir?

Bahar çiçeklerinin rengi pembe… Pembe romantik kadınların rengi; bu sezonda eteklerin ve saten gömleklerin sevilen rengi olacak. Bu şekilde renkler genellikle canlı renkler olarak karşımıza gelecek. Bej ya da krem tonları ise nüde tonlar arasında yer alan renklerde. Ancak ilkbaharda canlı renkler daha çok ön planda. Şimdiden renkli kıyafetlerinizi çıkarmaya başlayın.

Giysi dolabınıza farklı ve dikkat çekici bir kot pantolon eklemek istiyorsanız yamalı pantolonlara merhaba deyin. Yamalı modeller sokak modasında kullanılarak şık kombinle yaratmak mümkündür. Denim kumaşın farklı renklerinden oluşan yamaları tercih edilebileceği gibi kendi tonlarında yamalarla da kullanılarak farklı kombinler yaratılabilir. Hatta giymekten sıkıldığınız pantolonlara yama yaparak siz de hem eski pantolonlarınızı değerlendirebilir hem de tarzınızı yansıtabilirsiniz. Renkli ve enerjik kişiliğinizi yansıtmak için 2020 ilkbaharı harika bir seçenek!

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.