Moda Model

2020 En Şık Gece Elbiseleri

31.01.2019
940
2020 En Şık Gece Elbiseleri

Farklı abiye modellerinin severek kullanıldığı ve gece şıklığında çığır açan Gece Elbiseleri çok fazla modeli içeriyor. Bütün vücut tiplerine uygun abiyeler arasında en çok beğenilen gece elbisesi modelleri arasında parlak ve payetli olanlar var. Bunun yanında süper mini gece elbiseleri de genç kızlar tarafından gece kulüplerinde tercih ediliyor. Farklı birçok modeli daha bulunan gece elbiselerinin her bedene ve her zevke hitap ettiği ise zaten aşikar.

Yaz davetlerinde Gece Elbiseleri en şık görünme yarışına katılan hanımların bu senenin tasarımları ile şanslarını çok rahat bir şekilde arttırmaları mümkündür. Tasarımlar arasında straplez, derin yırtmaçlı, göğüs dekolteli, maxi ve mini boy modeller sıkça yer alıyor. Biraz daha feminenliğin baskın olduğu kadınsılığı ve alımlı olmayı ön plana çıkaran tasarımlar gece elbiselerinde kullanılan detaylar da ilgi çekiyor. Bu detaylar arasında danteller ve payetler en başta geliyor. Parıltı detayları bu sezon genellikle kısa olan abiyelerde karşımıza gelecek.

Saks mavisi, gece mavisi ya da parlement mavisi gibi mavi tonları gece elbiselerinde çok sık tercih edilen renkler arasında yer alıyor. Bu renklerin payet ya da simlerle desteklendiği parlak birçok model, gece elbisesi olarak kullanılır ve özelikle genç yaşlardaki hanımlar için sıklıkla tercih edilmesi en yüksek modeller arasındadır.

Gece Elbisesi Modası 2020

Göğüs kısmında siyah dantellerin bulunduğu ve dekoltenin dantellerle transparan hale getirildiği modeller genellikle maxi boy modellerdir. Kısa elbiselerde ise dantel veya şifon eklemeler daha çok etek kısımlarında yer alır.

Kısa siyah modellerde asalet ve alımlılık ön plandadır. Asil bir görüntüyü siyah tonları ile yakalamak mümkünken kırmızı tonlarındaki elbiselerle de kadınsı ve çekici bir görüntü yakalamak mümkündür. Özellikle bronz tenli hanımlarda bu modeller çok şık bir görüntü oluşturmaktadır.

Birçok internet mağazasında uygun fiyatlara farklı modelleri bulmak mümkündür. Bu nedenle de her cebe ve zevke uygun modellere ulaşmak da kolaydır. Gece elbiselerinin farklı tarzlara hitap etmesi de onların çok geniş bir kitleye hitap ettiğinin kanıtıdır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.