Moda Model

Füme Rengi Pantolon Kombinleri

07.08.2020
988
Füme Rengi Pantolon Kombinleri

Merhaba arkadaşlar. Bugün size siyahla gri arasında enfes bir renk olan füme rengi pantolon kombinleri söyleyeceğiz. Bu renk oldukça güzel ve pek çok farklı kıyafetle yaz kış kombinlenebilir. Kadın veya erkek fark etmeksizin herkesin sevgilisi olan bu renkle göz alıcı ve rahat kombinler yapmak mümkün. Bu şekilde pantolonların koyu seçilmesi üst kıyafet olarak istediğinizi seçme özgürlüğünü verir. Özellikle kadınlar için bel ölçüsü ve paça modeli birbirinden farklı olsa da erkekler için durum tam olarak böyle değil. Onların pantolon olarak daha çok kısıtlı seçeneği olsa da özellikle aktif çalışma hayatı içindeki erkeklere önerimiz takım elbise renklerini füme renginde seçmeleridir. Lafı fazla uzatmadan kombin önerilerine başlayalım.

Füme rengi pantolon kombin

Kadınlar İçin Füme Rengi Pantolon Kombinleri

Kadınlar için füme rengi pantolon kombinleri oldukça fazla. Bunun nedeni yüksek, normal ya da düşük bel gibi bel kısmı farklı modellerden. Örneğin yüksek bel füme rengi pantolon giyiyorsanız yaz aylarında üstüne crop kesim bir tişört giyebilirsiniz. Yüksek bel giydiğiniz için üstünüzde oldukça iyi duracaktır. Eğer yüksek bel füme rengi pantolon giyerseniz üzerinize giydiğiniz tişörtün fazla kısmını içinize sokabilirsiniz. İçinize sokmalık tişört giyerken tişörtün bol olmaması önemli yoksa çok fazla kırışıklıkla yüzleşirsiniz. Ayrıca yüksek bel giydiğinizi dar bir tişört daha çok belli edecektir. Bu şekilde bel çevreniz oldukça güzel ve dikkat çekici görünür.

Füme Rengi Pantolon Kombini

Kadınlara füme renginde pantolon için kombin önerileri yaparken aslında dikkat edilmesi gereken konulardan birisi de giyilecek ayakkabıdır. Vücuda tam oturan dar bir pantolon giyiyorsanız eğer altına topuklu ayakkabı giydiğinizde oldukça şık duracaktır. Ya da spor ayakkabı giydiğinizde oldukça rahat edeceksinizdir. Bu tür kombinleri yaparken ayakkabı tercihinizi daha sade renkte olan ayakkabılardan tercih etmenizi öneririz. Ancak tişört renginde daha çılgın olabilirsiniz. Örneğin kış aylarında giyecekseniz day ve vücuda tam oturan füme renginde bir pantolon ve üstünüze kırmızı parlak bir kazak oldukça güzel ve dikkat çekici duracaktır. Ayağınızda ise kısa bot giyebilirsiniz. Hem mevsime uygun hem de rahat bir kombin elde etmiş olursunuz.

Erkek Füme Rengi Kombini

Erkekler İçin Füme Rengi Pantolon Kombin Önerileri

Erkeklerin kıyafet seçeneği kadınlara göre daha kısıtlı olsa da onların iş hayatındaki modası ve günlük kıyafet modası çok daha keskin bir biçimde ayrılmış durumdadır. Kadınlar iş yerlerinde erkeklere oranla daha fazla rahatlıkla istedikleri pantolonla hareket edebilirken erkekler için genellikle takım elbise tarzında kıyafet giymeleri beklenir. Bu takım elbise tarzını oluştururken füme onlar için oldukça şık bir renk olacaktır. Çalışma hayatınızdayken füme rengi güzel bir pantolonun üstüne beyaz sade bir gömlek ve füme rengi bir ceket sizi oldukça şık gösterecektir. Bu gömlek tamamen üstünüze yapışmamalı ancak aşırı bol da olmamalı. Kravat renginiz ise size kalmakla beraber çok karma renkli bir kravat olmamalıdır. Daha sade bir kravat rengi de oldukça güzel görünecektir.

Erkek Füme Rengi Kombinleri

Erkeklerin kıyafet için füme rengi pantolonlarda günlük seçimleri daha rahat olacaktır. Tamamen dar olmayan ancak çok bol da görünmeyecek füme rengi pantolonları tavsiye ederiz. Üstlerine hem tişört hem de gömlek giyebilirsiniz. Günlük hayatta olduğunuz için desenli ve renkli gömlekleri tavsiye ederiz. Ayakkabı olarak yine sade siyah ya da beyaz renklerde bir ayakkabı tavsiye ederiz. Özellikle füme rengi pantolon, beyaz sade gömlek ve Oxford tarzı siyah bir ayakkabı ile oldukça şık duracaksınızdır. Bu ve pek çok tarzda kıyafet kombini yapabilir ister spor ayakkabı ister bot pek çok farklı ayakkabı ile rahatça kombinleyebilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.