Moda Model

En Çok Tercih Edilen Nail Artlar

14.09.2020
623
En Çok Tercih Edilen Nail Artlar

Tırnaklarını süslemeden duramayanlar merhaba. Sizlere birbirinden farklı en çok tercih edilen nail artlar galerimizden farklı modelleri göstereceğiz. Ayrıca evde bunları nasıl uygulayabileceğinizden de biraz bahsedeceğiz. Bu şekilde hem kendiniz denemiş olursunuz hem de tırnaklarınız hakkında yeni bilgiler edinebilirsiniz. Evinizde nail art denemeden önce tırnaklarınızın bakımlı olması önemlidir. Sürekli kırılan ya da sürekli oje sürmekten sararmış tırnaklarınız için farklı bakım tarifleri vardır. Örneğin sürekli kırılan tırnaklarınız için bakım ojesi alabilirsiniz. Bakım ojeleri renksiz oldukları için tırnağınızda olduğu hissedilmez bile. Ayrıca her iki günde bir silmeli ve 6 saat bekledikten sonra tekrar sürmelisiniz. Tırnaklarınızın yakında eskisinden daha güçlü olduğunu göreceksiniz. Tırnak sararması için de başka tedavi yollarına bakabilir ya da doktorunuza danışabilirsiniz.

En Çok Tercih Edilen Nail Artlar

En Çok Tercih Edilen Nail Artlar

En çok tercih edilen nail artlar aslında oldukça basit modellerdir. Bunun nedeni nail artla ilgilenen kişilerin bir süre sonra evde de kendileri istedikleri için kolayca yapabilecekleri güzel modelleri aramasından kaynaklanır. En basit nail art modeli ise tabii ki benekli nail arttır. Galerimizdeki ve diğer görsellerimizdeki nail artlara baktığınızda göreceğiniz gibi düz ve simsiz renkler taban için oldukça iyidir. Örneğin görseldeki gibi ten rengi bir ojenin üzerine sadece benekler koyabilirsiniz. Ojeye fırçayı daldırın ardından fazla ojeyi fırçadan alın. Sonra benek yapmak istediğiniz yere koyun. İlk yaptığınızda biraz kalın olabilir ancak zamanla elinizin alışacağına eminiz.

Nail art yaparken eksik olmayacak şeylerden biri de tabii ki çizgilerdir. Ancak o pürüzsüz ve güzel çizgileri elde etmek için yalnızca elinizdeki fırça yeterli olmayacaktır. Bazı ucuzluk dükkanlarında ya da büyük marketlerde bulabileceğiniz ince bantlara ihtiyacınız vardır. Örneğin ana görselimizde gördüğünüz gibi siyah oje kullanabilirsiniz. Hemen yapılışını anlatalım. Siyah oje sürdükten sonra ince uzun olan bandı elinize alın ve birbirlerine paralel olacak şekilde yapıştırın. Ardından ten rengi olan ojeyi alın ve onu da tüm tırnağınıza sürün. Ardından tamamen kurumasını beklemeden bandı çıkartın. Bu şekilde daha pürüzsüz bir oje tasarımı elde edeceksiniz.

En Çok Tercih Edilen Nail Artlar

Çizgiler ve Simleri Kullanın

Çizgiler ve simler en sevilen nail artların ortak özelliğidir. Bu yüzden çizgilerin gücünü asla hafife almayın. Çizgi görünümü tırnaklarınıza daha modern bir yaklaşım sunacaktır. Az önce anlattığımızın aksine daha fazla çizgi kullanabilir ve bunları rastgele olacak şekilde yerleştirebilirsiniz. Bu sayede daha fazla karmaşık ancak göze daha hoş görünen tırnaklara sahip olacaksınızdır. Ayrıca yine ana görselimizde gördüğünüz gibi bu çizgileri pötikare deseni vermek için de kullanabilirsiniz. Önemli olan çizgiler için kara vermenizdir. Pötikare deseni sayesinde de oldukça dikkat çekici tırnaklara sahip olacaksınız. Ayrıca o oje tasarımında üç farklı oje rengi kullanılması da tasarımı oldukça ilginç bir hale getirmiştir.

Simlerin gücü çok fazladır. Bu yüzden sim kullanırken bütün tırnaklara sürmemek oldukça önemli. Ancak tek parmağa sürmek de genel tasarımdan çok sadece o parmağa dikkatleri toplayacağı için tavsiye etmiyoruz. İki parmak genellikle bu tarz simli ojeler için yeterlidir. Görselimizdeki gibi ilk önce sade ojeyi tüm tırnaklarınıza sürün. Ardından genellikle tercih edilen yüzük ve işaret parmağınızı simle süslemeye hazırsınız. Burada tamamen simden oluşan ojeleri kullanacağımızı hatırlatmak isteriz. Simin bol olduğu ojeyi yüzük parmağınıza sürdükten sonra daha da etkili olması için birkaç kere daha sürebilirsiniz. Ardından tırnak kökünü daha simli tutup uçlara doğru kademeli olarak azalacak şekilde işaret parmağınıza sürebilirsiniz. Nail artta pek çok farklı alet olmasına rağmen bu modeller başlangıç için oldukça yeterlidir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.