Moda Model

Zayıf Gösteren Pantolon Modelleri

29.09.2020
774
Zayıf Gösteren Pantolon Modelleri

Zayıf gösteren pantolon modelleri ve uzun gösteren pantolon modelleri arasında aslında oldukça fazla bağlantı vardır. Eğer olduğunuzdan daha uzun görünürseniz o zaman ince de görüneceksiniz demektir. Bu yüzden pantolon seçerken sürekli bunlara dikkat etmek gerekir. Zayıf gösteren pantolonlar arıyorsak öncelikle vücudumuzu da iyi tanımalıyız. Üzerimize kesinlikle oturan pantolonlar seçmeliyiz. Unutmayın iyi görünmenin sırrı kıyafetlerinizin üzerinize tam oturmasından geçer. Üzerinize tam oturmayan kıyafetler her ne kadar doğru model seçseniz bile sizi olduğunuzdan kilolu gösterebilir. Bu yüzden ufak terzilik işleri bile olsa aldığınız pantolonları kesinlikle terzilere götürmelisiniz. Bu şekilde üzerinize tam oturan harika pantolonlarınız olur ve içinde hem daha zayıf görünürsünüz hem de harika hissedersiniz.

Zayıf Gösteren Pantolon Modelleri

Zayıf Gösteren Pantolon Modelleri

Zayıf gösteren pantolon modelleri vücut tipinize göre değişse de özellikle kalça ve basen problemi olan kadınlarda daha çok isteğe sebep olmaktadır. Eğer sizin de kalça ve basen sorununuz varsa o zaman yüksek bel pantolon modellerini tercih etmelisiniz. Yüksek bel modeller bel kısmınızı toplar ve poponuzun da daha dik durmasını sağlar. Böylece daha hoş bir görünüm elde edersiniz. Düşük bel sizi olduğundan kilolu göstereceği gibi normal bel size pek bir fayda sağlamayacaktır. Bu yüzden modelden bağımsız hangi pantolon alırsanız alın belini yüksek bel olarak seçmeniz gerektiğini unutmayın. Ayrıca kumaş da esneyen likralı bir kumaş olursa o pantolonu kaçırmayın deriz.

Modellere hemen başlayalım. Zayıf gösteren pantolon modellerinde tabii ki başında skinny jeanler geliyor. Skinny yani vücudunuza tam oturan kumaş pantolonlar bacak hatlarınızı evet belli edecek ancak özellikle birkaç beden küçük gösteren modellerden olursa daha da iyi olacaktır. Ayrıca skinny jeanlerin bir başka özelliği de uzun göstermesi. Yani kendinizi hem uzun hem de ince göstereceksiniz. Bu yüzden kesinlikle böyle bir model pantolon elinizde bulunmalıdır. Ayrıca skinny Jean pantolonunuzun boyu kesinlikle bilek hizanızda olmalıdır. Bileğinizin yukarısında olan skinny jeanler istediğiniz etkiyi vermeyecektir. Ayrıca gerektiği kadar uzun da göstermeyecektir. Skinny Jean alırken yine belin yüksek bel olmasına oldukça dikkat edin.

Zayıf Gösteren Pantolon Modelleri

Farklı Zayıf Gösteren Pantolon Modelleri

Bu söyleyeceğimiz pantolon özellikle topuklu ayakkabı sevmeyen kadınlar için oldukça isteksizlik yaratacaktır. Bunun nedeni bu pantolonların topuklularla giyildiğinde etkili olmasıdır. Evet doğru bildiniz. İspanyol baçalar üst bacak dar alt bacak bol kesimleri nedeniyle üst bacağınız ne kadar kalın olursa olsun orayı daha ince gösteriyor. Ayrıca bununla da kalmıyor. İspanyol paça pantolon zaten sizin daha uzun görünmenizi sağlıyor. Ancak topuklularla giydiğiniz için bu görüntü pekiştiriliyor. Ortaya bu harika görünüm çıkıyor. İspanyol paça pantolonlara bakarken rahatlığınız ve yürüyüşünüz ön planda olmalıdır. Bu yüzden paçaları evet bol olmalı, ancak yürümenizi engelleyecek kadar ya da düşmenizi sağlayacak kadar bol olmamalıdır. Ayrıca ben de aşırı kilo var diyorsanız o zaman bu İspanyol paça pantolonu siyah tercih ederseniz daha iyi bir sonuç alabilirsiniz.

Zayıf gösteren pantolon modelleri tabii ki aksesuarsız olmaz. Zayıf görünmek istediğiniz için kemeri hayatınızdan eksik etmemeniz gerekir. Kemer pek çok kıyafetinizin ayrılmaz parçası olacaktır. Yalnızca pantolonlarınız için değil üstelik etek ve elbiseleriniz için de kemer kullanabilirsiniz. Kemer kullanırken dikkat etmeniz gereken tek şey aşırı büyük tokalı ve dikkat çekici kemerlerden sakınmanız gerektiğidir. Bu odağı tam olarak kilonuzun merkezine yani göbek ve kalça bölgesine çeker. Bunu istemediğimiz için daha sade tasarımları olan daha hoş modellere yönelmelisiniz. Kemerinizin kalın ya da ince olması ise hiçbir sorun yaratmayacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.